Eendennekken

Snacks gemaakt van 100% vlees 3 reviews
Eendennekken 200g (1 Stuk)
1 Stuk, 200g
5,30 €
€ 26,50/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Eendennekken 200g (1 Stuk)
Eendennekken 200g (1 Stuk)

Anifit droge traktaties bevatten weinig calorieën en bestaan voor 100% uit vlees.

Beschrijving

Door langer op het gedroogde vlees te kauwen, verwijder je ook het vervelende tandsteen van de tanden. De droge traktaties worden daarom niet alleen aanbevolen als beloningssnoepje, maar ook voor voortdurende gebitsverzorging.

Het zachte droogproces met een temperatuur tot 120 graden Celsius doodt ziektekiemen en bacteriën en zorgt voor een lange houdbaarheid zonder conserveringsmiddelen.

  • Caloriearme traktatie voor gezonde tanden
  • Luchtgedroogd, zonder conserveringsmiddelen
  • Natuurlijk, zonder chemische toevoegingen

Samenstelling

Samenstelling

100 % eendenhals

Analytische componenten

58 % eiwit, 15 % vet, 0 % ruwe celstof, 20 % ruwe as, 6 % vocht, 1 % NfE (~koolhydraten)

Voedingsadvies

Voer naar behoefte als traktatie.

Opmerkingen

Straight voeding voor honden
Zakje met 200 g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

We houden van eendennekken Zoals altijd keek ik reikhalzend uit naar het pakketje.Na een korte, vlotte levering kon ik de eendennekken voor het eerst aan mijn 4 BKH katten aanbieden. Ze zaten allemaal opgewonden voor me terwijl de zak ritselde.Ik was zeer aangenaam verrast door de subtiele geur en de stevige consistentie. Het geeft mijn katten echt een gezonde kauw en iets te doen :-)Emmi (een van mijn kittens uit mijn laatste nestje) vond het erg lekker.Ze heeft doorzettingsvermogen getoond en het zal nog wel even duren ... Zoals altijd keek ik reikhalzend uit naar het pakketje.Na een korte, vlotte levering kon ik de eendennekken voor het eerst aan mijn 4 BKH katten aanbieden. Ze zaten allemaal opgewonden voor me terwijl... Lees ervaringsverslag Gezond en vrolijk dankzij ANIfit Beste ANIfit team, ik ben heel blij jullie te kunnen vertellen dat het hondje naast me (hij wordt 4 in juni) zo vaak diarree heeft. Sinds hij ANIfit eet, is hij gezond en levendig en rent hij de tuin op en neer. Hij is dol op meerval en hertenvlokken en eet ook graag eendennek en andere knabbels na een lange wandeling. Alles is geweldig voor Tashi Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste ANIfit team, ik ben heel blij jullie te kunnen vertellen dat het hondje naast me (hij wordt 4 in juni) zo vaak diarree heeft. Sinds hij ANIfit eet, is hij gezond en levendig en rent hij de tuin ... Lees ervaringsverslag ANIfit traktaties Ik ben niet alleen onder de indruk van het geweldige eten, maar ook van de lekkernijen van ANIfit. Ik hecht ook veel waarde aan kwaliteit als het gaat om snacks. De hond heeft een traktatie en gebitsverzorging tegelijk. En dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Beter dan dit wordt het gewoon niet. Ik vind het vooral leuk om de snacks mee te nemen als souvenirs / kleine cadeautjes voor mijn vrienden met honden en katten. Speciale dank aan mijn persoonlijke ANIfit-adviseur Sandra Paruzel. D... Ik ben niet alleen onder de indruk van het geweldige eten, maar ook van de lekkernijen van ANIfit. Ik hecht ook veel waarde aan kwaliteit als het gaat om snacks. De hond heeft een traktatie en gebitsv... Lees ervaringsverslag

Eendennekken

Snacks gemaakt van 100% vlees 3 reviews
1 Stuk, 200g
5,30 €
€ 26,50/kg