Moro’s wortelsoep

Natuurlijke huismiddeltjes van Dr Moro
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)
1 Stuk, 390g
1,99 €
€ 5,10/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)
Moro’s wortelsoep 390g (1 Stuk)

Een natuurlijke ondersteuning voor de darmflora van honden en katten.

Beschrijving

Moro's wortelsoep wordt heel goed beschreven in Wikipedia. De gratis encyclopedie schrijft:

"Moro's wortelsoep wordt gebruikt als een natuurlijk geneesmiddel in de menselijke en diergeneeskunde. Het werd voor het eerst gepubliceerd aan het begin van de 20e eeuw. In 1908 slaagde de gerenommeerde Oostenrijkse kinderarts Ernst Moro, destijds hoofdarts in de kinderkliniek van de Ludwig Maximilian Universiteit in München, erin het sterftecijfer en het aantal complicaties bij kinderen met diarree drastisch te verlagen door deze wortelsoep toe te dienen. Moro bereidde de soep volgens oude huisrecepten en redde zo het leven van veel kinderen in zijn werkgebied.

Waarom wortelsoep zo goed werkt, werd pas veel later ontdekt met behulp van moderne laboratoriumtests: Wanneer wortelen lang worden gekookt, ontstaan zure oligogalacturoniden, kleine suikermoleculen die lijken op de receptoren van het darmepitheel, zodat de ziekteverwekkende darmkiemen aan de suikermoleculen in plaats van aan de darmwand dokken en gewoon worden uitgescheiden. Op deze manier kan de darmflora zich herstellen."

Moro's wortelsoep is daarom geschikt voor tijdelijke voeding als lichte voeding en ondersteunt de darmflora van honden en katten.

Samenstelling

Samenstelling

50% wortelen (90 minuten gekookt), 49,7% drinkwater, 0,3% zout

100 % natuurlijk, vrij van additieven

Analytische componenten

0% eiwit, 0% vet, 1% ruwe celstof, 0% ruwe as, 4% NfE (~ koolhydraten), 95% vocht (waarden afgerond op hele getallen)

Voedingsadvies

Voer naar behoefte. Serveer de soep ongeveer een half uur voor een andere maaltijd om de darmfunctie te benutten. De soep is lichtjes opgewarmd lichter verteerbaar, maar kan ook op kamertemperatuur geserveerd worden. Eenmaal geopend binnen twee dagen consumeren en koel bewaren.

Tip: Moro's wortelsoep kan ook helpen bij een giardia-infectie. Voer de soep altijd een half uur voor elke maaltijd en vermijd vlokken (koolhydraten) tijdens de maaltijd. Na twee weken is de kans groot dat de giardia verdwenen is.

Opmerkingen

Aanvullend diervoeder voor honden en katten

Tetraverpakking met 390g

Moro’s wortelsoep

Natuurlijke huismiddeltjes van Dr Moro
1 Stuk, 390g
1,99 €
€ 5,10/kg