Bento strooisel

Klondvormend kattenbakvulling gemaakt van bentoniet 5 reviews
Bento strooisel 7kg (1 Stuk)
1 Stuk, 7kg
7,60 €
€ 1,09/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Bento strooisel 7kg (1 Stuk)
Bento strooisel 7kg (1 Stuk)
Bento strooisel 7kg (1 Stuk)

Klonterende kattenbakvulling gemaakt van bentoniet. Hoog absorptievermogen (450%) en sterk klonterend.

Beschrijving

  • Fijne, klonterende kattenbakvulling gemaakt van bentoniet
  • 450 % zuigkracht
  • Laag stofgehalte
  • Met lavendelgeur
  • Zacht voor de poten van de kat
  • Zuinig verbruik door vaste klontvorming
  • Hoge geurabsorptie dankzij het sterke absorptievermogen
  • De kattenbakvulling plakt niet aan de poten van de kat dankzij een speciaal granulatieproces

Bentoniet is een puur natuurproduct en daarom volledig veilig voor katten.

Toepassing

Verwijder de klontjes uit de kattenbak met een kattenbakschepje en gooi ze weg bij het restafval. Vul vervolgens de kattenbak opnieuw met Bento kattenbakvulling. De kattenbak kan meestal worden geleegd in de bak voor organisch afval. Neem de plaatselijke voorschriften in acht.

Anifit-tip

Voorzie, indien mogelijk, elke kat van een eigen toilet. Katten zijn voorzichtiger met hun eigen toilet dan wanneer ze het moeten delen met andere katten.

Kennismaking

Als de kat, tegen de verwachting in, de kattenbakvulling niet meteen accepteert, meng er dan gewoon wat oude kattenbakvulling doorheen en verminder de gemengde dosis van dag tot dag.

Extra artikel

Met het Anifit kattenbakschepje kunnen de klontjes moeiteloos en schoon verwijderd worden.

Productgegevens

Zak met 7kg

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Bento strooisel is geweldig Sinds dag één kopen we de Bento kattenbakvulling van Ani-Fit. Zowel onze kat als wij zijn er erg blij mee. De kattenbakvulling bindt de uitwerpselen van de kat heel goed en laat een aangename neutrale geur achter. De kattenbakvulling maakt het schoonmaken van de kattenbak ook erg gemakkelijk. De klontjes die ontstaan, kunnen gemakkelijk verwijderd worden met een klein schepje. Bovendien zijn we altijd erg tevreden over de snelle levering van de goederen. Wij kunnen elke katteneigenaar Bento kat... Sinds dag één kopen we de Bento kattenbakvulling van Ani-Fit. Zowel onze kat als wij zijn er erg blij mee. De kattenbakvulling bindt de uitwerpselen van de kat heel goed en laat een aangename neutrale... Lees ervaringsverslag Bento strooisel voor een gevoel van blijvende netheid De ervaring met het BENTO nest is duidelijk positief. Het allerbeste aan deze kattenbakvulling is het gevoel van blijvende reinheid.Ik vind dat de kattenbakvulling langer "vers" blijft, de geur is heel aangenaam, natuurlijk en de katten hebben er geen last van. Onze katten hebben de BENTO kattenbakvulling zonder problemen geaccepteerd en ik zou het iedereen aanraden! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. De ervaring met het BENTO nest is duidelijk positief. Het allerbeste aan deze kattenbakvulling is het gevoel van blijvende reinheid.Ik vind dat de kattenbakvulling langer "vers" blijft, de geur is he... Lees ervaringsverslag Bento nest - Een super nest! Het Bento nest werd ons aangeraden door onze fokker en nu, na 2 1/2 week met onze lieve Gandhi, zijn we zo overtuigd dat we het opnieuw hebben besteld.De kattenbakvulling is superabsorberend, vormt grote klonten die gemakkelijk te verwijderen zijn. De geur is subtiel en niet zo overheersend als je zou verwachten van geurkaarsen. De kattenbakvulling is zeer stofarm en superzuinig, we hebben alleen bijbesteld omdat we een tweede kattenbak hebben gekocht. Al met al zijn we erg tevreden! Dit ervarin... Het Bento nest werd ons aangeraden door onze fokker en nu, na 2 1/2 week met onze lieve Gandhi, zijn we zo overtuigd dat we het opnieuw hebben besteld.De kattenbakvulling is superabsorberend, vormt gr... Lees ervaringsverslag Het Super Nest Ik leerde de voeding kennen via een vriend. Toen het werd geleverd met de productcatalogus en we ontevreden waren over de huidige belasting, bestelden we het Bento strooisel bij de volgende levering van het eten. De Bento kattenbakvulling heeft een lichte lavendelgeur, die niet overheersend is en de geur niet verandert wanneer de katten de kattenbak gebruiken. Toen de katten, we hebben twee katers van 7,5 maand oud, de keuze hadden tussen de oude kattenbakvulling (natuurlijke kattenbakvulling u... Ik leerde de voeding kennen via een vriend. Toen het werd geleverd met de productcatalogus en we ontevreden waren over de huidige belasting, bestelden we het Bento strooisel bij de volgende levering v... Lees ervaringsverslag
Geen Pippi-stakingen meer! Hallo beste Provital team.Bento kattenbakvulling voldoet voor mij aan alle eisen van een super kattenbakvulling. We hebben nog nooit kattenbakvulling gehad. De kattenbakvulling is super absorberend en ruikt zelfs na vier dagen gebruik nog fris. Het klontert in zijn geheel en niet in verschillende kleine klontjes. Voor mij en vooral voor Paul is er niets beters. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Provital team.Bento kattenbakvulling voldoet voor mij aan alle eisen van een super kattenbakvulling. We hebben nog nooit kattenbakvulling gehad. De kattenbakvulling is super absorberend en... Lees ervaringsverslag

Bento strooisel

Klondvormend kattenbakvulling gemaakt van bentoniet 5 reviews
1 Stuk, 7kg
7,60 €
€ 1,09/kg