Rundervet

Voor energieverrijking van maaltijden 2 reviews
Rundervet 100g (1 Pak)
1 Pak, 100g
12,00 €
€ 120,00/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Rundervet 100g (1 Pak)
Rundervet 100g (1 Pak)
Rundervet 100g (1 Pak)
Rundervet 100g (1 Pak)

Kleine, handige blokjes rundervet kunnen gebruikt worden om de maaltijden van honden en katten energierijker te maken.

Beschrijving

Vet levert veel energie en is daarom een geschikte voedingsmethode in intensieve situaties zoals lichamelijke inspanning, zwangerschap of herstel.

Ondervoede dieren kunnen ook sneller op hun normale gewicht gebracht worden met een extra vetblokje. Indien nodig kan een klein vetblokje ook gebruikt worden als appetizer.

Het rundervet is vrij van additieven (100% natuurlijk) en wordt niet gemengd met suiker of andere ingrediënten. Het kan snel door het lichaam worden opgenomen en voorziet snel in de energiebehoefte van de dieren.

Samenstelling

Samenstelling

100% gevriesdroogd rundertalg

Analytische componenten

Ruw eiwit 6,6%, ruwe oliën en vetten 89,8%, ruwe celstof <0,5%, ruwe as <0,5%, vocht <0,5%.

Voedingsadvies

Voer naar behoefte.

Opmerkingen

Onmiddellijke voeding voor honden en katten
Verpakt met beschermgas
Zakje met 100g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Spaiki is dol op het eten van Anifit! Beste Anifit-team, Heel erg bedankt voor het heerlijke eten van Anifit! Onze Fransoos krijgt dit sinds hij 5 maanden oud was, daarvoor kreeg hij helaas droogvoer op aanraden van de fokker. De kleine is nu 10 maanden oud en doet het geweldig! Hij verdraagt bijna alle soorten en groeit en bloeit. Dankzij Felicia Gräfe heb ik Anifit ontdekt, heb ik uitstekend advies gekregen en kan ik altijd bij haar terecht als ik vragen heb. Ze is zeer bekwaam en beleefd. Doggie krijgt spieren zoals beschrev... Beste Anifit-team, Heel erg bedankt voor het heerlijke eten van Anifit! Onze Fransoos krijgt dit sinds hij 5 maanden oud was, daarvoor kreeg hij helaas droogvoer op aanraden van de fokker. De klein... Lees ervaringsverslag Meer energie met rundvet Hallo Provital Team,Onze Viszla hond Emmie, bijna 7 maanden oud, is te mager en lijkt een hoger energieverbruik te hebben. Daarom hebben we rundvet besteld om haar meer energie te geven en meer op haar ribben te leggen, want meer eten leidde alleen maar tot meer productie ;-) En met succes! Ze eet het ook graag.Vriendelijke groeten Miriam Krüger Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo Provital Team,Onze Viszla hond Emmie, bijna 7 maanden oud, is te mager en lijkt een hoger energieverbruik te hebben. Daarom hebben we rundvet besteld om haar meer energie te geven en meer op haa... Lees ervaringsverslag

Rundervet

Voor energieverrijking van maaltijden 2 reviews
1 Pak, 100g
12,00 €
€ 120,00/kg