Erfahrungsbericht

Mega lekkernijen

Ik geef hem graag gedroogde runderhartjes en stukjes hertenvlees (maar ook kippenhartjes, kipfilet en stekelvis) als traktatie.

Omdat ik aan kleine traktaties genoeg heb, verdeel ik ze graag. Dit werkt vooral goed met runderhartjes. Veel van de stukjes zijn als een blokje en zijn makkelijk te snijden. De stukjes hertenvlees lijken meer op "mega treats". Mijn hond vindt ze bijzonder lekker. Beide soorten zijn erg droog en geurarm voor mensen, maar Micky vindt ze net zo lekker als de sterkere soorten (kippenhartjes en spikey fish), hoewel de kippenhartjes een beetje vettig zijn en de runderhartjes en hertenvleesstukjes niet, waardoor ze bijzonder praktisch zijn voor onderweg.

Ik geef al deze lekkernijen ook in miniatuurvorm als "kruid" over zijn droogvoer. Dit is erg belangrijk voor Micky;) De kruimels en mini stukjes uit het zakje en de restjes van het snijden. Er zitten echter ook hele vette delen alleen in de runderharten, verder nergens. Daarop is het bovenstaande niet van toepassing. De pure vette stukjes gaan dan ook in het "kruiden" blikje. De gemengde zijn nog steeds geschikt om mee te nemen, ook al zijn ze niet zo vet om te hanteren.

Al met al vind ik de producten die ik koop erg fijn, en ik zou er geen enkele willen missen omdat ze zo makkelijk mee te nemen zijn als ik op reis ben.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.