Erfahrungsbericht

Xera (vermagerd)

Billy

Xera

Beste Anifit Team,

Onze 2e hond Xera kwam eind februari vanuit Zuid-Spanje naar ons toe. De hond was in een erbarmelijke conditie. Ik ontving het dier vermagerd en uitgedroogd. Ze kreeg meteen een blaasontsteking, die behandeld moest worden met antibiotica.

Xera kon nu genieten van alle Anifit-producten:

Intestinale opbouw met Manosan en Fructosan. Hierdoor was haar eerste diarree binnen een dag onder controle. Het duurde echter een paar weken voordat de ontlasting gestold was. Biergist als energiebron. Gelenkfit voor haar gewrichten en natuurlijk Anifit als hoofdvoeding met vlokken gemengd met zalmolie. Ze kwam langzaam aan in gewicht. Ze ging door allerlei ontgiftingsverschijnselen heen: ze vervelde, begon extreem te stinken en stonk uit haar mond. Maar al na een paar weken werd alles weer normaal. In de 6e week kreeg ze weer een opflakkering: ze ging verharen en verloor haar korte vacht.

Xera heeft nu een fluwelen vacht. Haar poepjes zijn klein en stevig. Ze loopt zelden mank, dus ik blijf haar Gelenkfit geven. Haar algehele conditie is in slechts vier maanden enorm verbeterd. Toch denk ik dat ik een goed jaar nodig zal hebben voordat Xera haar lichamelijke tekortkomingen heeft weggewerkt. Desondanks is ze nu al een levendige en actieve jonge hond - en zo hoort het ook.

Met dank aan Anifit!

Sabine Dyck

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.