Erfahrungsbericht

Piep Fidel met Anifit!

Op 7 maart 2022 waren we op zoek naar nieuw voer voor onze twee honden 🐶 🐕!

We kwamen zeer goede informatie tegen over ANIfit.

We hebben toen een bericht achtergelaten bij mevrouw Zintl! Ze belde ons heel snel terug. Ze legde ons uit wat we konden nemen voor een zeer gevoelige hond.

Onze Timmy, een reu, is wit en erg gevoelig. Volgens de dierenarts moet hij een duur speciaal droogvoer eten. Enthousiasme van ons zonnetje - ik sta het toe, ik heb honger maar ik vind het niet lekker.

Toen we met de omschakeling begonnen, hebben we het speciale voer er één keer doorheen gemengd en wat doet hij, hij zuigt alles op en laat de rest vakkundig aan ons over. Ok, dachten we, of hij krijgt weer overal uitslag of het werkt!

We volgden de instructies van mevrouw Zintl. Beginnen met aardappelen, groenten en 75 gram voeding, dan de volgende dag 100 gram en beetje bij beetje verhogen. Elke ochtend voelden we hem, kreeg hij uitslag, kreeg hij diarree zoals gewoonlijk en: NIETS! We huilden van blijdschap! Eindelijk gaat het goed met hem 👍 Hij is echt weer aan het opbouwen, onze oude Timmy. Piepende Fidel is blij met alles en het gaat veel beter met hem!

Onze hond Lucy krijgt het voer ook omdat ze altijd papperige ontlasting had en zichzelf krabde en ook hier is alles prima en ze is ook dol op het voer. Ik kan het alleen maar aanraden - we zijn er allemaal helemaal blij mee.

Ik heb de hond van mijn vriendin een paar blikjes gegeven en hij voelt zich beter en is eindelijk weer op gewicht. Zelfs de dierenarts was er blij mee 😄 Mijn vriendin wil het voer nu altijd voor haar hond bestellen.

Duizendmaal dank aan meneer en mevrouw Zintl 😊 voor de aanbeveling!

De beste wensen van Timmy, Lucy en hun moeders, de familie Pardon

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.