Erfahrungsbericht

Ervaring therapiehond handler

Hr. Jahn mit seinen Hunden

We werken met onze honden in dierondersteunde therapie en hebben hierover een presentatie gegeven op de hondenbeurs in Aken in het voorjaar van 2012.

Na het werk hebben we met onze honden over de beurs gewandeld en de vele stands bekeken. Er waren ook heel wat stands met dierenvoeding en we kregen van bijna allemaal wel iets aangeboden. Onze reactie was altijd hetzelfde: dat eten onze honden toch niet. Onze honden zijn erg instinctief en alleen gewend aan het beste voer, dus het is niet makkelijk om ze te overtuigen.

Dus we gingen ook langs de ANIfit stand en kregen een test aangeboden, die we deden ... en zie: onze honden vonden het voer heerlijk! We waren erg verrast en informeerden verder. We leerden over de voordelen en de goede kwaliteit van ANIfit's voeding en we hebben het thuis ook getest. Wat kan ik zeggen: het is nu ruim twee jaar geleden, we voeren ANIfit sindsdien en zijn erg tevreden.

Onze honden zijn overal gezond, ze hebben een geweldige vacht en geen slechte adem, hun uitwerpselen zijn niet vies of weelderig en, het is bijna niet te geloven, onze honden hebben bijna nooit parasieten. Dit zijn voor ons overtuigende argumenten om ANIfit voeding aan anderen aan te bevelen!

Familie Jahn (7/2014)

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.