Erfahrungsbericht

het allerbeste is" Gezonde traktaties zonder lege calorieën, vet en chemische toevoegingen

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Hedi Pollermeier, ik ben een twee jaar oude Yorkshire Dwarf Spitz mix teef met een gewicht van maar liefst 3,4 kg. Ik bewaak een groot landgoed en het omliggende bos en word altijd geprezen door mijn roedelleden. Helaas mag ik niet de baas zijn, dat is Mausi. Mausi is altijd de baas, zelfs Schatz is ondergeschikt aan haar. Zo noemen ze elkaar tenminste altijd, voor mij zijn het papa en mama. Ik ben een slimme en lieve hond en hou het meest van mijn roedel en zij ook van mij. Alleen maakte ik ze soms erg ongerust omdat ik me gewoon niet lekker voelde en niet meer wilde eten, mijn buikje veel pijn deed en ik diarree had. Mama keek me altijd verdrietig aan, masseerde mijn buik, kookte speciaal voor mij, ze noemen het "kip met rijst" en als het niet beter werd, zei ze het slechte woord "T...."....Oh nee, ik was bang en wilde er niet heen!
Nu hoef ik niet meer, maar mama kan het je beter vertellen, zij is er beter in....

Ja, hallo lieve Provital team,

Hedi heeft alles al goed beschreven. Ons zonnetje heeft een darmprobleem, ze is al getest op allergieën, maar zonder resultaat. Samen met onze dierenarts zochten we naar alternatieven, kochten we voeding van hoge kwaliteit, zowel droogvoer als natvoer, het werkte een tijdje, daarna bleef hetzelfde probleem terugkomen. Hedi is onze eerste hond en we willen alles goed doen, maar we waren wanhopig. Ik ging weer op onderzoek uit en kwam bij toeval hun website tegen, hondenvoer uit Zweden. Ik heb veel gelezen en het klonk allemaal heel aannemelijk voor mij, dus ik bestelde het proefpakket. Verrassend genoeg kreeg ik een berichtje van mevrouw Britta Räth dat ze me graag wilde adviseren over het veranderen van het dieet van mijn hond. En wat kan ik zeggen, dit was nieuw voor mij, ik was toen al enthousiast. Na overleg met mevrouw Räth waren we er klaar voor. De overstap was heel gemakkelijk, want Hedi maakt haar bakje tot de laatste kruimel schoon en tot op de dag van vandaag is er niets veranderd. Ze is dol op haar eten. We zijn begonnen met "Gockel's Duett" en "Power Darm" en al na een week had Hedi regelmatige en vooral "goed gevormde" ontlasting. We zijn heel blij, geen buikpijn en diarree meer sindsdien. Als het goed gaat met de hond, gaat het ook goed met mama en papa. Ondertussen hebben we hun productassortiment al uitgeprobeerd. Even terzijde, 100 punten voor de creativiteit in de naamgeving van jullie producten... "Witwe Boltes Schrecken", daar moet je als eerste op komen...altijd een glimlach.
Maar laten we terugkomen op jullie voedingsassortiment, of het nu hoofdmaaltijden of traktaties zijn, onze Hedi vindt alles heerlijk. Ze houdt vooral van de kippenmaagjes, of de gedroogde kip- en kalkoenborst, de insectensnack, alles is geweldig! En het beste van alles is "gezonde traktaties zonder lege calorieën, vet en chemische toevoegingen!". Als eigenaar hoef je je niet schuldig te voelen als je nog een traktatie eet....

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Britta Räth nogmaals te bedanken voor haar uitstekende advies en het feit dat ik in haar een betrouwbare contactpersoon heb gevonden.
Sinds april geef ik ANIfit voer en sindsdien hebben we geen bezoek aan de dierenarts hoeven brengen.
Ik heb haar vaak en met een gerust geweten aanbevolen.

Hedi, mama en papa wensen jullie het allerbeste en veel gelukkige en tevreden klanten.

Beste wensen uit Saksen

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.