Erfahrungsbericht

Dankzij Power Darm is hun stoelgang weer normaal

Ik ben de trotse eigenaar van 2 hondendames. Finya kreeg diarree van elk hondenvoer, wat alleen verlicht werd door medicinale modder. Het nadeel is dat de eetlust enorm is toegenomen.
Vorige week heb ik voor het eerst Anifit geprobeerd.
Het vorige consult met mevrouw Zintl was heel goed, geen tijdsdruk enz. Vandaag ben ik meteen gaan bevoorraden, want Finya heeft sinds de eerste voeding met Anifit geen diarree meer gehad! Ik ben er dan ook van overtuigd dat Anifit echt hondenvoer van hoge kwaliteit is.
Qua prijs is het wel wat duurder...maar ...ik vind het prima als het goed gaat met mijn dames.
Toevoeging
Helaas hebben mijn dames af en toe diarree. Aan de ene kant komt dat door een reeds bestaande aandoening genaamd Babiose, aan de andere kant waren ze allebei zogenaamde "straathonden" en eten ze graag hazelnoten die nog niet rijp zijn, etc. Nou ja, alles wat je in de tuin of op straat kunt vinden als hun bazinnetje niet snel genoeg is. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om Carola Zintl te bedanken, die altijd een open oor heeft en de verbanden heeft uitgelegd tussen lever, darmen, onwil om te eten, winderigheid, verlies van eetlust, etc. Dankzij Power Darm is hun beide stoelgang weer normaal. We blijven bij Anifit en Carola Zintl.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.