Erfahrungsbericht

Er is niets beters!


Beste team, met mijn input voor Anifit wil ik jullie heel erg bedanken dat jullie mijn 13 jarige hond Beny Yorkiemischling een vrolijker hondenleven hebben gegeven. Ik heb er heel veel spijt van dat ik Anifit niet veel eerder heb ontdekt, wat ik via Dentadog te weten ben gekomen omdat ik het droogvoer heb laten analyseren wat Beny door onze ongelukkige onwetendheid helaas jarenlang heeft gekregen.
Het hondenvoer was ook zogenaamd van zeer hoge kwaliteit, de uitvinder was een natuurgeneeskundige etc... Beny had zo vaak maag-darmproblemen dat alleen de Moro soep hem een tijdje kon bedwingen.
Veel dierenartskosten, stress en een zenuwslopende situatie voor mij als baasje, want ik heb zelf ook een paar gezondheidsproblemen, maar mijn hond is mijn zielsverwant, familielid en vriend, hij staat altijd voor me klaar en merkt het als ik me niet goed voel, maar hij bedankt me elke dag dat ik er alles aan doe om het hem naar de zin te maken! Jullie voeding heeft niet alleen mijn hond, maar ook mij oneindig gelukkig gemaakt en daar dank ik Anifit uit de grond van mijn hart voor. Hartelijke groeten Beny en zijn bazin Ramona uit Neder-Franken

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.