Erfahrungsbericht

DAT MOET IEDEREEN MEEMAKEN!

Beste ANIfit en RyDog team,

Onze honden (Roja & Raja) en wij (Laura & Marco) willen jullie onze diepste BEDANKTHEID betuigen. We zijn niet alleen dankbaar, maar hebben ook onze innerlijke rust gevonden dankzij jullie voeding.

Onze Roja is ons bijzonder dankbaar. Ze is een paar jaar geleden vergiftigd en heeft sindsdien hele erge darmproblemen. :(

Ze bleef diarree houden met bloed in haar ontlasting en was niet meer zo fit als vroeger... We hebben zoveel geprobeerd en kregen niet de hulp die we wilden van de dierenartsen.

Het was erg vermoeiend om uit te zoeken wat het allerbeste voor onze honden zou moeten zijn. Helaas is er veel te veel slecht voer en de meesten willen alleen maar iets verkopen zodat ze er winst uit kunnen halen - en niet de honden...

Een paar maanden geleden kwamen we jullie tegen. We waren erg onder de indruk van jullie beschrijving en de kwaliteit van het vlees. Dat gaf ons weer hoop en we hebben meteen besteld!

Na een paar weken merkten we hoe fit en blij onze Roja weer was en hoe goed haar vacht groeide. Raja had het gevoel dat ze nog harder liep dan normaal. :D

We kunnen niet eens beschrijven hoe blij dit ons nu maakt!

Roja's ontlasting is sterk verbeterd nu we ook het juiste soort vlees (geit en paard) hebben gevonden: dit gemengd met groenten en haverzemelen resulteert in de perfecte hondenmaaltijd met voldoende! goed! vlees en toch ook vezels bevat. Het voordeel voor jou: je hebt veel keuze en kunt het aanpassen aan je hond.

Dat is in het kort onze geschiedenis met onze honden.

Toen besloten we vanmorgen: DIT MOET IEDEREEN MEEMAKEN!

En omdat we weten hoe moeilijk het is om het juiste voer te vinden, willen we uw merk bekend maken bij meer hondeneigenaren en uw producten verkopen. Mensen die zijn zoals wij, die eerlijke verhalen willen horen en echte kwaliteit willen voor hun honden.

Momenteel bouwen we onze onafhankelijkheid op. Daar richten we ons op menselijke gezondheid. We bieden yoga, blotevoetenschool, fitness en mentale coaching.

Alles staat nog in de kinderschoenen, maar we hebben een visie en willen mensen helpen met onze ideeën. En dankzij jullie kunnen we nu ook andere honden helpen.

Onze website: https://lamas-lifebalance.de

Instagram: lamaslifebalance

We kijken uit naar je feedback!

Namaste,

Roja, Raja, Marco & Laura

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.