Erfahrungsbericht

Ons ervaringsverslag met de Anifit-voeding

We hebben Anifit leren kennen via een goede vriendin die al jaren counsellor is.

We waren halsoverkop verliefd geworden op de Cocker Spaniel puppy en als tweede hond in mijn leven was hij er ineens. Zonder veel planning vooraf en na 13 jaar ervaring met honden, begon ik plotseling na te denken over het dieet van de hond nog voordat hij bij me introk. Misschien wilde ik een paar dingen beter doen dan twintig jaar geleden met mijn eerste hond.

De fokker adviseerde en verkocht droogvoer. Door mijn contact met de Anifit voedingsconsulent had ik al van tevoren geleerd hoe schadelijk droogvoer eigenlijk is voor onze huisdieren en zocht ik direct contact met de consulent.

De eerste levering voer kwam tegelijk aan met de puppy. De overgang van droogvoer naar Gockels Duett verliep probleemloos. De speciaal ontworpen ombouwpakketten maken het heel gemakkelijk.

De "stapels" veranderden snel in hoeveelheid, consistentie en geur. Ik zou graag willen zeggen dat ik nu aan de uitwerpselen van andere honden kan herkennen hoe slecht of goed het eten is. het eten is.

Bij het voeren en het openen van de blikjes zijn er geen onaangename geuren zoals ik in het verleden gewend was. Het vlees in het blik ziet er smakelijk uit en het aardappelpoeder ziet er zo lekker uit dat ik het zelf heb geprobeerd. Ik heb het zelf geprobeerd. :-)

De vacht van onze hond is geweldig. Er is geen slechte adem en de dierenarts probeert ons niet eens ander voer te verkopen. Zelfs de dierenarts kan het niet beter doen dan Anifit.

Het maakt niet uit welke problemen zich tot nu toe hebben voorgedaan, het is geweldig om op elk moment een counsellor te kunnen raadplegen. counselor op elk moment.

Een groot blik van 810 g is genoeg voor ongeveer 3 maaltijden.

We hebben nu alle soorten natvoer geprobeerd, maar hebben uiteindelijk gekozen voor Glockels Duett. Het ligt goed op de maag en onze kruimel is er dol op.

Een duidelijke aanrader voor het eten! De ietwat dure prijs zou je niet moeten afschrikken en zal zichzelf in de loop der jaren waarschijnlijk terugbetalen als tandziekten en nierproblemen uitblijven.

De levering is snel en goed verpakt tot aan de voordeur.

Dank aan mijn counsellor Anke Roski voor haar hart en ziel, geduld en tijd die ze investeert in de counseling!

Groeten uit het noorden

Andrea K. & familie uit Winsen (Luhe) met de kruimel

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.