Erfahrungsbericht

Heerlijk eten

Winnie

Hallo Anifit,

Ik (Winnie , Beagle ) wil je heel erg bedanken voor het openen van de ogen van mijn baasje en baasje voor mijn dieet. Tot maart 2014 moest ik leven op droogvoer, aangevuld met een beetje natvoer. Het was goed bedoeld (reclame en zo), maar ik vond het niet echt lekker. Dus wachtte ik meestal tot 's avonds om te kijken of er iets beters te eten was. Dat was niet het geval. Dus moest ik dat eten. Toen kwam maart en de Anifit consulente mevrouw Nederkorn (toen nog Janssen) uit Wassenberg. Ze sprak me gewoon aan. In een huisbezoek met veel mondelinge en schriftelijke informatie was mijn familie overtuigd.

Na een testmaaltijd mag ik nu fatsoenlijk eten. Ik ben geen koe. Dankzij jullie hulp verliep de overgang vlekkeloos. Nu kan ik niet wachten tot iemand mijn eten klaarmaakt. In tegenstelling tot vroeger, eet ik de kom helemaal leeg. Er wordt slechts af en toe bijgevuld en er is altijd genoeg eten. (Automatische levering)
Ik hoef ook niet meer zo vaak te poepen en ik heb geen buikpijn meer. Zaagsel en dergelijke worden niet verteerd. Met de kleine blikjes kan ik zonder koelkast op vakantie.

Hartelijk dank daarvoor.

Vriendelijke groeten

Sir Winston ( voor vrienden Winnie )

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.