Erfahrungsbericht

Kira: Minder overgewicht, goede begeleiding en behandeling door ANIfit alternatief behandelaar

 

 

 

 

Beste ANIfit-team,

Onze Kira is geboren op 24 juli 1999 en is dus al een oud meisje. Ze zit nu al meer dan drie jaar op ANIfit. Ze kan zich helemaal volvreten en was aanvankelijk in staat haar overgewicht te verminderen. We zijn erg blij met het voer. Kira heeft alle soorten geprobeerd, maar haar favoriet is de "False Rabbit". Als toetje krijgt ze gedroogd vlees, waar ze dol op is. Tot nu toe hebben we geen grote problemen met haar gehad. Natuurlijk zijn haar botten niet meer de jongste en heeft ze problemen met opstaan. We laten Kira regelmatig controleren en de dierenarts heeft haar nu een pijnstiller voorgeschreven. Kira kon nu beter lopen, maar opeens wilde ze haar geliefde ANIfit niet meer.

Ze was echt misselijk en dus hebben we een tijdje voor onszelf gekookt. Soms at ze, soms niet, ze verloor veel gewicht en voelde zich helemaal niet goed. Na twee weken was ik het zat en heb ik mijn consulente, mevrouw Zintl, gebeld en haar verteld wat er aan de hand was. Ze vertelde me dat de pijnstillers haar maag en lever te veel aantastten. Natuurlijk stopten we eerst met de pijnstillers. Mevrouw Zintl kwam meteen en verving de "False Rabbit" door twee andere soorten. Ze raadde biergist aan om Kira op te bouwen en gaf ons de tip om de lever te ondersteunen met glucose.

In samenwerking met ANIfit's alternatieve arts kreeg Kira Globlolis om haar maag en lever te ondersteunen en tabletten met ANIfit Muschellexakt voor haar gewrichten. Binnen een week was ze weer als een nieuwe Kira en onze nieuwe oude Kira. Ze eet weer met enthousiasme en kan weer lopen en staan naar haar leeftijd. We zijn heel blij dat het weer zo goed gaat met onze schat.

We bedanken jullie voor de goede zorgen en onze Kira bedankt jullie met een natte tongklap... WAU WAU

Je familie Jonas uit Wegberg

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.