Erfahrungsbericht

Louis (jeuk)

 

 

 

 

Op 3 juli 2014 reisden we naar Hamburg om onze dierenwelzijnshond Louis op te halen van het vliegveld. Onze poedelmix kwam rechtstreeks uit Cyprus, waar hij
Cyprus in maart, waar hij volledig verwaarloosd en bedekt met vlooien en teken werd aangetroffen. Ik herinner me dat onze hond zich constant krabde, wat ik wijtte aan het ongedierte. Als je eindeloos moet krabben, kom je er niet zo snel vanaf, dacht ik. Onze hond was precies goed voor de dierenarts. Ik ging naar huis met hyperallergeen en hyperduur gevoelig voer. Het voer kwam uit de hond zoals het erin ging. Ik vroeg me af wat het lichaam van de hond eigenlijk kon gebruiken van dit droogvoer. Ik was er niet blij mee. Het krabben veranderde niets. Gelukkig ontmoette ik een Anifit-consulente tijdens een van onze wandelingen. Ze merkte het krabben meteen op en we raakten snel aan de praat.

De volgende dag gaf ze me al documenten en voedselmonsters. Louis stortte zich gretig op Anifit en ik bestelde mijn eerste blikken Anifit, nog steeds sceptisch (als de dierenarts niet kon helpen). Vier weken later werd het krabben veel minder, tot het uiteindelijk helemaal stopte.

Het deskundige voedingsadvies van de consulente en het feit dat ze altijd beschikbaar is als er problemen zijn, zijn geweldig. In het begin was ik niet zo bekend met de bestelhoeveelheden. Als het eten op was, werd ik meteen geholpen met blikjes. Mijn consulente raadde me aan om de probleemloze doorlopende bestelling te proberen. Sindsdien ben ik fan van Anifit. Natuurlijk krabt onze hond zich af en toe, maar de slapeloze nachten van constant krabben behoren gelukkig tot het verleden. Louis heeft een regelmatige spijsvertering en verdraagt Anifit vanaf het begin heel goed en eet het graag, ongeacht de soort. Zijn immuunsysteem lijkt goed te werken, want hij is niet ziek geweest in het eerste jaar dat hij bij ons was. Voor mij als werkende moeder van drie kinderen is het probleemloze blikvoer met de zekerheid van gezond vers vlees voor de hond geweldig. De tijdige bezorgservice werkt perfect. Ik beveel Anifit graag aan in hondenkringen. Ik houd min of meer regelmatig contact met mijn gespecialiseerde adviseur. We zien elkaar sporadisch tijdens wandelingen, waar we altijd genoeg hondgerelateerde gespreksonderwerpen vinden. Achteraf gezien ben ik haar dankbaar dat ze me heeft benaderd en overtuigd.

Dank ook aan Anifit voor onze gezonde hond.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.