Erfahrungsbericht

Amy (verandering van spijs)

 

 

 

 

Beste Anifit-team!

Meer dan 2 jaar geleden ontmoette ik Katharina Reimann tijdens het winkelen - en als mijn geheugen me niet in de steek laat, stond Amy, mijn hond, voor de deur te wachten.

Mevrouw Reimann sprak met me over hondenvoeding en vroeg me of we elkaar konden ontmoeten zodat ze me kon laten kennismaken met haar product. Ze kwam naar mijn huis en vertelde me over de voordelen van "Anifit". Natuurlijk: honden zijn hondachtigen en carnivoren. Ik had het meest geschikte droogvoer van Stiftung Warentest gevonden, maar dat bevat ook een groot aandeel graan, wat niet thuishoort in hondenvoer. En het is moeilijk om te testen wat er echt in droogvoer terechtkomt.

De strengere dierenwelzijnswetten in Zweden en de samenstelling van Anifit overtuigden me tijdens het interview. En niet in de laatste plaats vond ik de mooie tekeningen op de etensblikken amusant!

Na verloop van tijd kreeg Amy een passender figuur met het Anifit-voer, wat niet helemaal goed was met het droogvoer. Ze was altijd een beetje "mollig"! Haar slanke, zwarte vacht heeft een prachtige glans waar veel mensen commentaar op geven als we op stap zijn. Ze ruikt helemaal niet naar een hond - zelfs niet als ze nat is. Ze is grappig, levendig en levendig, zelfs als ze bijna negen jaar oud is. Ze doet 's ochtends heel snel haar behoefte, zodat ze heel snel haar ontbijt kan krijgen, dat in een mum van tijd is opgegeten. Ze maakt twee hoopjes per dag, die een goede consistentie hebben zodat ze makkelijk op te rapen zijn.

Het is geweldig dat ik Anifit telefonisch kan bestellen en het de volgende dag al in huis heb.

Ik ben helemaal tevreden met het product en ben dankbaar dat mevrouw Reimann me er destijds op heeft gewezen.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.