Erfahrungsbericht

Odessa (slechte adem, vachtproblemen)

 

 

 

 

Beste Anifitteam,

Na bijna een jaar Anifit te hebben gebruikt, kan ik nu onze resultaten met jullie delen. Ik maakte kennis met dit merk door een vriendin van wie ik nog nooit had gehoord of gezien. Meestal ben ik sceptisch over iets nieuws, maar het monster overtuigde mij en Odessa nog meer ;)

Je kwam naar ons huis en we maakten een rustige wandeling. Ik vond dat geweldig. Je hebt ons echt leren kennen, veel geobserveerd, Odessa onder de loep genomen en natuurlijk veel vragen gesteld zodat je een goed beeld kon krijgen van Odessa, mij, onze dagelijkse routine, haar eetgewoonten en onze wensen. Odessa rook al een rat toen jullie binnenkwamen ;) Dieren zijn echt slim...

Na uitgebreide discussies en tests op de hond, was er een heerlijk voedselmonster... het duurde niet lang voordat het op was. Lekker ;) Je liet ons alles zien wat het beste was voor onze behoeften en we plaatsten samen onze eerste bestelling. Odessa had toen een vreselijke slechte adem, als een hoop dode vis. Dus naast de normale voeding hebben we een kuur van een aantal weken gedaan met verschillende poeders. Ze stinkt nog steeds, maar alleen als een dode vis ;) We bestellen regelmatig en met plezier, omdat ik me realiseer hoe goed het is voor Odessa. Ze heeft een fantastische, glanzende vacht, een geweldig figuur, is in topconditie, actief en is dol op haar eten, ongeacht het gerecht. De keuze is reuze.

Haar maatje van hetzelfde ras, een wat moeilijk geval als het op eten aankomt omdat hij erg verwend is, komt soms eten en zijn bazin is altijd verbaasd dat hij in een mum van tijd opeet wat ik hem voorschotel. Dat spreekt in het voordeel van Anifit. Hoe dan ook, Odessa en ik blijven jullie trouw en kijken al uit naar de volgende levering, die automatisch op gezette tijden binnenkomt, dus jullie kunnen niet vergeten te bestellen ;)

Het allerbeste voor de toekomst en veel succes met je bedrijf.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.