Erfahrungsbericht

Ook gezamenlijke fitness voor meesters en meesteressen?

 

 

 

 

Beste Anifitteam,

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw advies over de ANIfit gewrichtstabletten.

Het helpt echt.

Van sept. - dec. 13 had ik zoveel pijn in mijn linkerknie dat ik hem niet meer kon bewegen. Ik kon alleen nog maar met gebogen knie lopen en kon de trap niet meer op. Na de MRI en fysiotherapeuten adviseerden verschillende orthopeden mij om een operatie te ondergaan en niet te lang te wachten (endoscopie). Als ik te lang zou wachten, zou de knie stijf kunnen worden, vertelde een therapeut me uit eigen ervaring.

Ik heb voor 14 januari een afspraak gemaakt bij Neuwerker KH, die hierin gespecialiseerd is.

Ik las de documenten en was bang voor deze zogenaamd onschuldige procedure, omdat er veel mis kon gaan.

Ik heb mijn zorgen aan jullie uitgelegd toen ik eten bestelde voor mijn kat "Samson". Ze gaven me de tip om de Anifit-tabletten voor katten en honden te proberen die hierboven worden genoemd. Je moet ze af en toe opzuigen. Je man zou ze kunnen gebruiken om zichzelf te helpen.

Ik heb ze besteld. Ik dacht dat ze helemaal niet zouden helpen en zeker niet in de korte tijd tot de operatie.

Ik slikte de eerste dag 3 tabletten en de pijn werd iets minder. Ik merkte het eerst niet en bleef in een rustige houding lopen. Een paar dagen later merkte ik dat de pijn al minder was. Ik nam nog een week lang 3 tabletten en kon weer ongewoon goed de trap op lopen. Ik nam minstens 1 tablet per dag tot de operatiedatum. Ik moet toegeven dat ik niet regelmatig tabletten inneem omdat ik ze steeds vergeet, maar ik kon de afspraak in januari 14 afzeggen. Ik nam af en toe 1 tablet en vergat het in de loop van het jaar. In het voorjaar van 15 kreeg ik dezelfde pijn in mijn rechterknie. Ik ging naar een andere orthopeed. Hij deed ook 1 MRI en zei dat alleen een operatie zou helpen.

Ik herinnerde me de tabletten weer en dacht, eens kijken of ze ook de conditie van mijn rechterknie verbeteren of dat het toeval was. Ik bestelde nog 1 blikje Gelenkfit bij Anifit en begon snel weer 3 tabletten per dag te nemen. De pijn ging ook snel weg. De 2e operatie kon ik ook achterwege laten. De orthopeed kon niet geloven dat een product gemaakt van Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen zo goed kon helpen.

Ik wil het eigenlijk niet, omdat ik veganist ben. Mijn natuurgeneeskundige, die ook veganist is, kon de effectiviteit van deze mossel voor gewrichtspijn aantonen en moedigde me toch aan om het regelmatig en gedurende een langere periode (ongeveer ½ jaar) in te nemen. Ik neem nu al 5 maanden een tablet per dag. Soms voel ik iets in mijn linker- of rechterknie, maar ik kan weer een paar honderd meter joggen met de asielhonden. Het grotere probleem is echter dat ik geen uithoudingsvermogen meer heb. Ik ga weer bergopwaarts.

Vriendelijke groeten en veel dank
Mevrouw Heynert

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.