Erfahrungsbericht

Een nieuw leven begint voor Hoschy!

 

 

 

 

Beste Anifit Team,

Er zit zelfs een kleine inleiding aan dit verhaal. Anderhalf jaar geleden, toen ik bij Hoschy was voor de feestmaaltijd, had hij tot dan toe alleen droogvoer gekregen. Hij was toen 6 jaar oud. Zijn baasje had met een gerust hart het advies van haar dierenarts opgevolgd dat droogvoer de spijsvertering moest bevorderen om diarree tegen te gaan, omdat Franse Bulldoggen daar vatbaarder voor zijn.

Er was dus niet veel variatie. Het feest met Anifit overtuigde zijn moeder en dus schreven we de bestelling op. De lage salontafel was ideaal, zodat Hoschy op de rand van de tafel kon leunen om de actie goed in de gaten te houden. Nadat ik de pen aan de kant had gelegd, drukte de hond uit pure dankbaarheid zijn snuit in mijn hand. Hoschy, zei ik, een nieuw leven begint voor jou vandaag!

Toen Hoschy begon over te stappen van droogvoer naar Anifit, had hij een paar weken last van diarree en overgeven. Na ongeveer twee maanden verbeterde zijn vacht. Hij werd mooi zacht, glanzend en verhaarde niet meer; alleen tijdens de vachtwisseling in het voor- en najaar. Vroeger was de hele vloer zwart van de verharende vacht. Het figuur is nu ook heel mooi, en de hele hond ruikt zelfs lekker! Hoschy is erg blij met zijn Anifit, het smaakt heerlijk en is gewoon goed voor hem!

Met vriendelijke groeten,
Erika Ober, Wenen, oktober 2017

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.