Erfahrungsbericht

Candy is terug in topvorm!

 

 

 

 

Beste Anifit-team,

Tijdens de wandeling vertelde ik over de klachten van mijn hond, dat hij op de een of andere manier niet zo goed gehumeurd was, niet graag at, vaak diarree had en zijn uitwerpselen er soms uitzagen alsof ze bedekt waren met huid.

Toen vond ik de open oren van mevrouw Nick. Ze raadde me ANIfit aan. Ik had het nog niet eerder in een winkel gezien, dacht ik. De hond van mevrouw Nick gebruikt het al een hele tijd en doet het geweldig. Ze gaf me een kaartje met een telefoonnummer en zei dat ik ze moest bellen, ze zouden me heel goed advies geven.

Ik aarzelde niet lang en belde meteen, ik had niets te verliezen dus ik waagde mijn kans, want ik wilde dat mijn kleine schat beter werd.

De adviseur aan de telefoon legde me precies uit hoe ik het dieet van mijn hond moest veranderen en waar ik rekening mee moest houden, en twee dagen later kwamen de spullen aan en begon ik mijn kleintje langzaam over te schakelen op gezond voer en haar darmen op te bouwen met zo'n poeder. Ze moest onlangs vaker antibiotica krijgen omdat ze een ontsteking in haar mond had. Tja, hoe kon ik weten toen mijn fokker puppyvoeding als droogvoer had aangeraden dat mijn lieveling zulke problemen zou krijgen?

Mijn kleine Candy is nu weer springlevend, ze speelt en rent rond als een wervelwind en ik ben ook zo blij omdat het zo veel beter gaat met mijn huisdier na zo'n korte tijd.

Afgezien van de ontlasting, die voor het eerst weer normaal is en er ook normaal uitziet. We zijn allebei zo enthousiast over het heerlijke blikvoer. Ik heb inmiddels bijbesteld en we doen nu alleen het lekkere blikvlees van Anifit in Candy's bakje.

Ik wil graag mijn vriendin mevrouw Nick bedanken voor deze geweldige aanbeveling.

Sabine Kern en haar hond Candy

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.