Erfahrungsbericht

Emma heeft eindelijk haar levenslust terug!

Emma, een Engelse Springer Spaniel, kwam in november 2011 als zes maanden oude hond in ons gezin. Ze was vanaf het begin erg problematisch in haar voedselinname, omdat ze gewend was om te vechten voor haar eten in de roedel en het nu in alle rust bij ons kon weigeren.

De ene week na de andere weigerde ze haar eten en accepteerde ze alleen de verandering. Ze werd dus rot verwend door ons, want 'de hond at niet goed'. Ze was ook vanaf het begin gevoelig, één hard woord en ze lag plat op de grond en bewoog hooguit haar wenkbrauwen.

We hebben dus steeds nieuw voedsel gegeven, ..............................

Het belangrijkste is dat Emma eet.
In de loop der jaren werd Emma steeds dikker en kreeg zelfs verschillende allergieën. Ze krabde zich de hele dag door zodat er geen vacht meer op haar borst zat, zelfs meestal bloederig, korstig en pijnlijk, en erg druipend, kortom, onze Emma stonk tot in de hemel.
Anifit werd me bijna precies 2 jaar geleden aangeraden. Sindsdien voeren we alleen nog maar Anifit, inclusief de traktaties natuurlijk!

Nu is Emma weer een hond met levenslust, ze is enorm afgevallen, eet al 2 jaar haar bakje leeg met een razende eetlust - alsof ze net gewassen isJ - en heeft geen allergieën meer, tenzij de teken haar weer hebben aangevallen.

Een allround vrolijke en uitbundige hond.


Bedankt Anifit Claudia
Schmitz

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.