Erfahrungsbericht

Gipsy's vacht glanst weer!

Beste Anifit-team,

Ik ben zo dankbaar dat ik Anke heb kunnen ontmoeten.

Ik was er eigenlijk vrij zeker van dat het droogvoer dat ik had gekozen echt goed was voor Gipsy. Hij werd geprezen bij de dierenarts, was goed op gewicht, gezond en lief. Maar na 3 jaar was er iets in mij dat van streek was. Het eten leek me zo liefdeloos. Elke dag stoffig droogvoer. Zelfs als ik wat afwisseling wilde met water of een rauw ei.

Ik zou zelf niet elke dag hetzelfde willen eten. Vooral omdat ik merkte dat zijn vacht er dof uitzag. En zijn enthousiasme was ook beperkt.

Mijn hond is alles voor me. En gelukkig kwam ik Anke Roski tegen. Haar uitleg sprak me aan. En nu was het tijd voor verandering. Alles ging heel snel. Ik schreef haar aan, werd meteen gebeld en maakte een afspraak voor een consult. Ze gaf me 2 uur van haar tijd. Ze beantwoordde geduldig al mijn vragen tot in detail. Daarna werd mijn bestelling opgenomen en kwam er heel snel een aardige pakketbezorger naar mijn flat. Voor Gipsy was het duidelijk: Ja, dat is voor mij🙃🐶 En wat kan ik zeggen? Het ziet er niet alleen mooi en aantrekkelijk uit. Mijn hond stort zich vol vreugde op zijn feestmaal. En zijn glanzende, mooie vacht is duidelijk zichtbaar. Hij heeft minstens drie keer gepoept tijdens zijn ochtendwandeling met zijn droogvoer. En met Anifit poept hij maar 1x. Persoonlijk voel ik me veel beter! Ik denk eraan om al het mogelijke te doen voor mijn harige vriend.

Dank je wel lieve Anke💗 en dank je wel Anifit💗

Vriendelijke groeten van Gipsy & Nicole

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.