Erfahrungsbericht

Verandering van voedsel sinds 2 weken

Beste Anifit-team,

Onze Gina had de eigenaardigheid (Seitz voer) om eerst om de etensbak heen te draaien "wat zit er allemaal in, waar moet ik beginnen?" en heeft het eigenlijk af en toe voor elkaar gekregen dat we er wat vleesworst of iets dergelijks overheen hadden gestrooid, want dan begon ze langzaam te eten met deze toevoeging, likte dan over de rest heen en begon uiteindelijk te eten - alsof ze het nodig had om te beginnen - dat doet ze nu helemaal niet meer: ze gaat op snelheid en zonder restjes!

Henny is nog gelukkiger - als dat al mogelijk is - met eten. Ze zijn allebei superfit (maar dat was nooit ons probleem).
Het belangrijkste: Henny's ontlasting is, zoals gehoopt, veel meer samengeperst en slechts heel af en toe (twee keer) wat dunner (d.w.z. vaste worst en wat pap); ze heeft geen gorgelende darm meer en braakt geen speeksel meer uit (was niet constant, maar wel regelmatig).

Conclusie:

We zijn super tevreden!

En we hebben gulzige honden!!! We hebben het dagelijkse rantsoen nog niet kunnen verminderen, daar smaakt het duidelijk te goed voor en ze eten het ook.
1 blikje + 1 bakje Josera per hond/dag - gewoon vraatzuchtig!!! Maar geen gewichtstoename.

Vriendelijke groeten
Heike Schreiber

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.