Erfahrungsbericht

Bailey is gezond en vitaal!

Beste Anifit-team,

Ik wil jullie graag een korte feedback geven! Onze Bailey kwam bij ons toen hij 10 weken oud was. Op dat moment had hij ernstige diarree. We dachten dat het de stress was van het bij ons intrekken. Na 3 dagen werd het zo erg dat hij bloed in zijn ontlasting had. De diagnose van de dierenarts: giardia. Binnen een paar dagen was hij van een bundeltje vreugde veranderd in een mager gestalte, had hij een doffe vacht en werd hij steeds zwakker.

Tegelijkertijd ging ik op zoek naar goed verdraagbaar hondenvoer zonder overbodige of zelfs schadelijke ingrediënten en kwam uit bij Anifit. Meneer Rosenboom belde me 's avonds meteen op en gaf me een aantal deskundige voedingstips over hoe we het herstel van onze harige vriend wat makkelijker en sneller konden maken, zodat we daarna konden beginnen met het aanpassen van zijn dieet (Mor's wortelsoep was toen trouwens goud waard).

Vandaag is Bailey 9 maanden oud, kerngezond en een geweldige kerel. Dit hebben we voor een deel te danken aan het voer (+ het poeder om de darmflora te ondersteunen) en het goede voedingsadvies.

Afgezien daarvan zijn we heel blij met de verrassing die bij elk pakje zit. Bailey was vooral blij met de adventskalender en staat elke ochtend in de keuken om zijn speciale traktatie op te halen.

We hebben het gevoel dat we met Anifit een goede beslissing hebben genomen en onze hond bevestigt dit. :)

Vriendelijke groeten,

Caro, Melissa, Ida en Bailey

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.