Erfahrungsbericht

Veldverslag van Charly, Mila en Matilda

Beste Anifit-team,

Mijn man en ik wonen samen met Charly & Mila, onze geweldige honden, en Matilda, onze betoverend wilde poezendame. Alle drie staan ze altijd klaar met water in de mond als er "munchies" zijn.

Matilda houdt van powerpots eten. Ze is een bruin-grijs tabby power kitten van vijf maanden oud, dus het past perfect bij haar :). Ze is ook dol op de traktaties en rent altijd wild door de keuken voordat ze ze opeet. Het is leuk om te zien hoe ze groeit en bloeit en zich goed voelt.

Charly is een zeven-en-een-half jaar oude Leonberger mix en is altijd een beetje gevoelig geweest als het op eten aankomt. Hij is een absolute fijnproever en eet zijn eten vrij rustig op. Hij verdraagt Gockel's Duett heel goed. We mengen het met groenten en aardappelvlokken. Dat vindt hij heerlijk! Helaas verdraagt hij de Anifit traktaties niet zo goed. Daar krijgt hij diarree van, dus die krijgt hij niet meer. Hij is dol op wortels en knäckebröd met een beetje boter en dat geven we hem af en toe als traktatie :).

Mila is drieënhalf jaar oud en een alleseter ;). Geen wonder, want ze is een kruising tussen een Australische sheperd en een Labrador. Wat ze ook krijgt, ze "inhaleert" het. Ze houdt vooral van runderoren als toetje en Picco-Train :). Maar ze is ook dol op vlees uit blik gemengd met vlokken.

Onze hond en kat eten altijd samen. De kommen staan naast elkaar in de keuken en het is altijd een groot plezier om te kijken en luisteren naar onze geliefden die smakken en genieten van hun eten. We moeten het echter wel in de gaten houden, want Mila is zo gulzig en helpt zichzelf graag aan de andere twee bakjes ;)."

Bedankt!

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.