Erfahrungsbericht

Koliek is verleden tijd

Beste Anifit team,

Ik ben er eindelijk aan toe gekomen om jullie een foto te sturen en mijn ervaring met Anifit-voeding te delen. Na het eerste proefpakket was ik echt verbaasd over hoe goed mijn boefjes, die een zeer gevoelige maag hebben, het voer verdroegen.
Hoewel ik er altijd voor had gezorgd dat ze natvoer kregen met een hoog vleesgehalte, graanvrij en speciaal samengesteld voor gevoelige honden, hadden ze toch problemen. Koliek met sterke en luide maaggeluiden, braken en diarree ... het hele programma kwelde hen.
Het proefpakket bevatte ook groenteschilfers en rijstepap, die mijn twee honden tot mijn grote verbazing heel goed verdroegen.
Dus toen ik mijn 2e bestelling plaatste, wat een beetje chaotisch was ... deels vanwege de vakantie, deels omdat het internet niet naar behoren werkte ... helemaal vergeten, of op de een of andere manier onderuit gegaan 🙃 ... om deze ook te bestellen ❣
Dus ik heb de bestelling 2 dagen geleden geplaatst (bevestiging al ontvangen).
We kijken er dus al naar uit .... mijn kleine lekkerbekjes zijn FINALLY🍀🐾😋😋🐾🐾🍀 en zijn er blij mee 💕🎈 en ik ben dankbaar dat ik het voor ze kan krijgen ❣🍀

Met vriendelijke groeten uit Steigerwald 💝
Heidemarie Heinz en 🐾🐾Co.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.