Erfahrungsbericht

Lola is dol op Picco Train

Mijn Jack Russell hond Lola is altijd blij als we het snuffeltapijt uitrusten en ze met haar neus kan werken: Vooral bij regenachtig weer is dit een welkome "binnenactiviteit" voor een temperamentvolle hond die graag 2 pk meer heeft dan de andere gezinsleden.
Met Picco Train hebben we de perfecte traktatie hiervoor gevonden en we kunnen het ook heel goed buiten gebruiken. Lola vindt het geweldig als we er een paar in de tuin gooien en ze door de wei kan werken.
Picco Trains zijn ook ideaal voor het vullen van zogenaamde intelligentiespelletjes en als traktatie op het hondentrainingscentrum en tijdens wandelingen, omdat ze door hun formaat meegenomen kunnen worden zonder dat het tijdrovend kauwen is, zelfs zonder de oefening te onderbreken.
Picco Trains passen ook in elke broekzak en verkruimelen niet 😉 De geur is aangenaam en geeft een goed gevoel.
De geur is aangenaam en geeft een goede indicatie van de ingrediënten. Er zit geen suiker in verstopt, wat voor ons heel belangrijk is, want Lola was vroeger een vrij compact meisje dat dankzij de gezonde verandering van voeding met Anifit haar topvorm weer heeft teruggekregen.
De Picco Trains hebben de vorm van een visje, wat ook bij mij als gebruiker een glimlach op het gezicht tovert, en bestaan voor 80% uit verse en zacht gegaarde vis (zalm, forel, witvis) en voor 20% uit aardappelen (aardappelen en zoete aardappelen).
Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers - puur natuur!
Met een prijs van €8,40 is de zak lekkers van 500 gram voor ons een kosteneffectief maandelijks rantsoen, vooral als je bedenkt hoeveel geld en verpakkingsafval ik vroeger had!
Overigens had Lola heel vaak overgegeven bij het eten van vis van andere fabrikanten in haar natvoer, dus we hebben eigenlijk geen vis in haar bakje gedaan - Picco Train was onze eerste poging om weer vis te proberen; ook omdat de omega 3+6 vetzuren heel belangrijk zijn. Schäfer's Pfanne en Witwe Boltes Schrecken zijn nu haar favorieten.
Auteur: Simone Reich met Jack Russel hond Lola

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.