Erfahrungsbericht

Van droogvoer naar natvoer van Anifit

Beste Anifit-team,

3 weken geleden ben ik geleidelijk overgestapt van droogvoer naar natvoer van Anifit voor mijn twee teckels.

Ik bestelde het proefpakket en was meteen verrukt toen ik het eerste blikje opende. Mijn twee teckels verslonden het voer letterlijk. Dat is vandaag de dag nog steeds zo - welke variant ik ook aanbied, ze zijn er allebei gek op.

Natuurlijk vind ik het belangrijk dat de honden hun maaltijden lekker vinden, maar er zijn al een paar veranderingen geweest. Knut en Mary hadden een slechte adem voor de verandering.

Knut had overgewicht, constant lichte uitslag op zijn borst en was nogal lusteloos. Na slechts 3 weken is hij bijna een kilo afgevallen, de uitslag is verdwenen en de slechte adem is zo goed als verdwenen. Hij is ook veel beweeglijker.

Mary groeit nog steeds. Haar slechte adem is verdwenen, net als haar roos. Ze maakte altijd heisa over haar eten. Ze kon zelfs niet zonder roomkaas. Allemaal verleden tijd.

Mijn honden zijn dolblij en ik ook.

De enige smet op het geheel is de vrij hoge prijs. Ik zou graag een staffelkorting zien. Maar uiteindelijk is de gezondheid en tevredenheid van mijn honden het me waard. Kwaliteit kost geld.

Ga zo door!

Vriendelijke groeten van Höxter

Stephan met Knut&Mary

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.