Erfahrungsbericht

Wisselen van voer met Gockels Duett

Beste Anifit-team,

Was er tot nu toe niet in geslaagd om contact op te nemen. Ik heb een Jorkhire van bijna 12 maanden. De zoektocht naar een geschikte voeding is eindelijk ten einde. Mijn kleine Snoopy van 2,4 kg is niet alleen erg kieskeurig, maar hij weigerde zijn eten ook volledig. Hij hield niet van bedrijven zoals Terra Canis, Vet Concept, Royal Canin of Wilderness, die ook heel goed zijn. Ik had geen andere keuze dan mijn eigen voer te koken. Bij toeval kwam ik Anifit tegen toen ik op internet aan het zoeken was. De algemene beoordeling was erg goed en de acceptatie van het voer sprak me meteen aan. Het hele concept achter dit merk is echt indrukwekkend. Ook de klantenservice is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. De feedback van hun klanten spreekt voor zich. Dus ging ik akkoord om de kleine proefverpakking te kopen.


De aankoop werd zonder problemen en zeer snel verwerkt en geleverd door DPD. In het pakket zaten instructies voor het verschonen van het voer 🖒🖒🖒 Gockels Duett werd geopend en mijn kleine Snoopy rook en likte meteen aan het voer. Daarna werd hij weer sceptisch en vertrok. Snoopy had toen nog niet uit zichzelf gegeten, maar alleen uit mijn hand. Ik nam wat eten en kon het niet geloven. Mijn hond at en wilde meer. Na drie dagen bokte hij omdat hij niet meer gevoerd wilde worden 😆
Overschakelen op het voer was geen probleem. Geen diarree of braken. Het ruikt trouwens erg lekker en de inhoud is gewoon geweldig. De voedingscalculator is ideaal. Ook bij mijn tweede bestelling was alles in orde. Anders had ik met Enrico Bachmann moeten praten. Wat kan ik zeggen: We zijn blij klant te zijn. Kwaliteit en kwantiteit op het hoogste niveau.

Vriendelijke groeten
Mama en Snoopy

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.