Erfahrungsbericht

Verbetering in Skyla's ogen

Beste Anifit Team,

We hebben het oogreinigingspoeder aan het begin van de eerste week drie dagen achter elkaar toegevoegd aan het voer van onze Maltezer Skyla, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing, de week daarna twee dagen achter elkaar en sindsdien geven we het regelmatig één keer per week bij haar hoofdvoer.

We maken Skyla's ogen elke ochtend schoon met reinigingsdoekjes en borstelen ook de verharde oogafscheiding eruit, en na ongeveer 6 weken hebben we echt een aanzienlijke verbetering opgemerkt. Skyla's ogen tranen veel minder en daardoor worden er minder oogafscheidingen afgezet. Dit maakt het schoonmaken van haar ogen veel gemakkelijker en sneller. Als alle oude rode verkleuringen worden weggesneden, duurt het veel langer voordat ze weer rood worden. Het is niet helemaal weg voor haar, maar zoals ik al zei, het is zeker beter!

Eerst dachten we dat het poeder een beetje duur was, maar het is heel effectief en helpt! We zullen het Skyla regelmatig blijven geven, want het oogreinigingspoeder heeft ons overtuigd (vooral vanwege de uitsluitend natuurlijke ingrediënten) en we willen haar absoluut niets chemisch geven.

Met vriendelijke groet, Natalie en Markus Tausendfreund

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.