Erfahrungsbericht

Na 8 jaar nog steeds erg tevreden!

Beste Ani Fit Team,

Ik geef mijn 3 katten al 8 jaar Anifit en ze doen het er geweldig op. Het begon allemaal toen we de Britten kregen, toen de fokker zei dat we ze GOED voer moesten geven, niets van de drogist of iets anders waarvoor reclame wordt gemaakt.

In het begin probeerden we ook goede voeding te kopen op de markt of in een speciaalzaak, totdat we op een open dag een Anifit-consulent ontmoetten. Hij gaf ons heel fijn advies en we maakten meteen een afspraak voor een proefmaaltijd. Natuurlijk aten ze ook graag het andere "gewone" voer, maar met Anifit was hun vacht na een paar weken veel beter, ze hadden minder honger en waren veel fitter. Er waren minder problemen met de omschakeling, natuurlijk was er wel eens een dag dat ze het niet zo graag wilden, maar dat waren uitzonderingen. Ik had ook een keer voer gekregen van mijn buurvrouw, van haar kat omdat die overleden was, het was natuurlijk kortingsvoer, nadat ik het aan de huiskat had gegeven, omdat de BKH's al een gevoelige maag hebben, zag je veranderingen bij de huiskat (wit), hij kreeg steeds meer honger, naar de wc gaan was heel anders en hij werd meteen agressief tegen mij, hoewel ik het voer alleen maar wilde neerzetten, hij siste meteen naar mij.. een heel apart beeld, sindsdien heb ik nooit meer iets anders geprobeerd omdat alleen dat me al overtuigde. Qua prijs is het natuurlijk erg duur, maar nog steeds goedkoper dan het goedkope voer. (Ja, ik heb echt een kostenberekening gemaakt) en kwam tot de conclusie dat Anifit veel goedkoper is. Ik vind het ook geweldig dat alle soorten nu verkrijgbaar zijn in grote blikken (810gr.). Nautilus en Eismeer zijn hun favorieten, Powertöfchen is niet helemaal hun favoriet maar ze krijgen het nog steeds voor de variatie, wat bij hen ook minder is geworden is de vis a la mode. maar goed, smaken veranderen ook hier ;-)


Ik heb ook het dennenstrooisel geprobeerd. De natuurlijke, frisse geur van hout was erg lekker en ook de "lichtheid" van de verpakking, ik gebruikte voorheen altijd de Premium van Fressnapf (babygeur) maar die woog alleen al tonnen, dus ik was er erg blij mee. Mijn jongens accepteerden het ook meteen. Van de 3 toiletten was er 1 gevuld met grenen strooisel voor de overgang, de andere 2 met het oude strooisel, en het houten strooisel had de voorkeur. Het negatieve was dat het bij de mijne minder lang meeging. Ik moet toegeven dat ik wekelijks schoonmaakte en alleen steeds iets nieuws toevoegde, zodat het oude er ook in lag en hoewel de stukken vrij groot waren, lag het net als bij anderen zo verspreid door de flat dat ik het echt elke dag moest schoonmaken. De geur was op den duur niet zo lekker. Ik wilde de Bento kattenbakvulling, die toen nieuw op de markt was, niet proberen omdat ik had gehoord over een kattenbakvulling van een dierenwinkel met actieve kool, wat me overtuigde....

Als iemand ervaring heeft met het Bento nest, dan hoor ik dat graag...:)

Vriendelijke groeten van Shadow, Raven Jerry en mij (Chantal)

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.