Erfahrungsbericht

Natuurlijke bescherming tegen teken

Beste Ani Fit Team,

Hallo, mijn naam is Selina, ik ben 5 jaar oud en een Perzische Boskat mix. Ik wil jullie graag mijn verhaal vertellen. Ik ben ongeveer 2 jaar een buitenkat geweest, ik vond het platte leven gewoon te saai, sowieso kwam ik altijd thuis met weinig bezoek en dat vond mijn baasje helemaal niet leuk. We moesten 3 keer naar de dierenarts omdat ik absoluut niet stil wilde blijven zitten als mijn bazinnetje mijn teken verwijderde. We gebruiken Anizeck nu ongeveer 20 dagen en ik heb tot nu toe 2 teken gehad, wat een vrij goed resultaat is. Dit jaar is het echt extreem met de teken, dus we zijn blij dat we een natuurlijk middel hebben gevonden tegen de vervelende beestjes.

Ik breng Anizeck aan met een pipet en alleen op de nek (wij katten likken graag en ik kan niet bij de nek). We hebben ook een sprayhulpstuk voor de fles.
Omdat we het product alleen in de nek aanbrengen, is de pipet voor ons praktischer.

Mijn moeder wil een natuurlijk tekenwerend middel voor mij en Anizeck biedt ons deze bescherming. Ik zal het aan mijn kattenvriendjes vertellen, misschien vinden zij het ook heerlijk.


Beste wensen voor alle kattenfans.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.