Erfahrungsbericht

Diarree, jeuk en loopneus

Beste Ani Fit Team,

Wij hebben een bijna 7 jaar oude Eurasier/Shepherd mix hond. Drie maanden geleden merkten we dat ze last had van diarree, jeuk en een loopneus. Eerst dachten we dat het een parasietenplaag op haar huid was. Ze kreeg een injectie met cortisone en antibiotica. De cortisone deed haar geen goed. Op ons aandringen werd er een allergietest uitgevoerd op haar bloed. Helaas waren de resultaten niet zo goed: graspollen- en huisstofallergie!

Onze dierenarts raadde nog een behandeling met cortisonen aan, wat we weigerden omdat het ernstige bijwerkingen had. Toen werd ons een monoproteïnedieet met paardenvlees aangeraden. Dit hebben we geprobeerd, maar onze hond accepteerde het niet.

Na wat onderzoek op internet kwam ik Anifit tegen.

Omdat mijn hond altijd dol is geweest op kip, hebben we Gockels Duett geprobeerd en dat was een groot succes! Om haar eten nog lekkerder te maken, hebben we nu ook de wortelvlokken geprobeerd. Ze is dol op wortels! Dankzij deze combinatie heeft ze nu een complete en smakelijke maaltijd, en het belangrijkste - ze voelt zich weer goed! Haar neus loopt niet meer en ze likt en krabt niet meer aan haar liezen.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.