Erfahrungsbericht

Emmy bloeit nu echt op

Beste Anifit Team,

Ik was eigenlijk altijd een tegenstander van natvoer totdat ik jou ontdekte op Facebook.

Ik heb me toen ingelezen op jullie site en was dolblij. Sindsdien bestel ik de Gockels Duett, natuurvlokken, groentemix en wortelvlokken. Onze Emmy is het beste voorbeeld van het feit dat jullie gewoon megaaa geweldige producten hebben. De wortelvlokken zijn geweldig! Vooral bij de overgang van droogvoer naar natvoer.

Emmy kwam 3 jaar geleden bij ons uit een heel slecht tehuis. Ze was altijd een slechte eter. Ze was ook erg terughoudend en stil in mijn roedel. Ik voer haar nu ongeveer 3 weken met jullie producten. En ik heb een nieuwe hond... Ze is levendig, wil spelen, is slim en neemt volledig deel aan het roedelleven... Ze probeert zelfs te springen, hoewel dat niet zo goed lukt vanwege haar handicap. Ze is zwaar mishandeld door haar vorige eigenaren. Haar poot was gebroken en verkeerd aan elkaar gegroeid. Volgens de dierenarts is dit niet pijnlijk voor haar en hoeven we haar niet te opereren. Een operatie zou ook moeilijk voor haar zijn omdat ze een hartafwijking heeft.

Ik ben oneindig dankbaar voor jullie geweldige producten... Dankzij jullie is Emmy eindelijk een echte hond geworden. En mijn andere hondjes uit de roedel hebben het ook geweldig gedaan met hun vacht en slechte adem.

Hartelijk dank.

Ik zou meer voorbeelden hebben van wat je eten heeft gedaan...

Liefs van Emmy en de rest van de boefjes 😘.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.