Erfahrungsbericht

Fabia is dol op de kippenhartjes

Dames en heren,

Ik geef u graag de volgende feedback over uw producten. Ik en vooral mijn huskyhond Fabia zijn erg blij met de erkenning, want ik investeer weer in haar favoriete traktaties en voer van Anivit.

Maar eerst dit:

1e hond
Ferrara FABIA van Snowdog Farm, een 12-jarige gesteriliseerde teef, is een echte raszuivere husky dame: vrouwelijk, mooi, koppig en dominant.

Helaas wordt ze met haar 12 jaar begrijpelijkerwijs een beetje oud, waardoor ze niet meer rent, maar elke dag 3 tot 5 kilometer waardig wandelt.

Maar als iets haar interesseert of motiveert, is ze ineens heel snel weg als de spreekwoordelijke worst van de kool. Mijn vrouw belt me bijna om de dag om te zeggen dat ze (de Fabia) weer weg is en dat ik langs moet komen (zo snel mogelijk, natuurlijk).

Natuurlijk maakt ze een cruciale fout: ze neemt maximaal twee kippenharten mee.

Kippenhartjes, waar ze dol op is, zijn een geweldige manier om Fabia te motiveren en dan volgt ze fantastisch. Ik eet minstens 6-9 kippenhartjes per wandeling. Bovendien wonen we op de 2e verdieping zonder lift. Zonder kippenhartjes is het een ellendig gekrioel de trap op, met 1 kippenhartje per verdieping is het een vrolijk huppeltje naar boven.

Dan is er nog het eten, want je trakteert jezelf op niets anders.

Al met al is Anifit een echte hit, een dagelijks hoogtepunt en motivatie.

Helaas zijn de kippenharten bijvoorbeeld vaak uitverkocht, zoals nu het geval is. Graag meer produceren, dank u

Al met al gaat het veel beter met de Fabia sinds Anifit me gelukkig werd aanbevolen (met dank aan de Stiftskeller in Admont en Verena). KIPPENHARTDESPRESSIE HAAT HAAR HELEMAAL NIET (zie boven verzoek om verhoogde productie)

Vriendelijke groeten en een grote woef van Fabia (blije hond als Anifit)

Kämpf Hans

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.