Erfahrungsbericht

Eindelijk zijdezachte en glanzende vacht

Onze hond Moritz, ongeveer 10 jaar jong en geadopteerd uit de dierenbescherming, had al een tijdje last van allerlei huidklachten die voor ons allemaal heel vervelend waren, vooral voor onze arme hond natuurlijk. De dierenarts en de dierendermatoloog hadden eindeloos gerommeld, veel geld geïnd en geen remedie gevonden. Toen hij vervolgens te horen kreeg dat hij lange tijd cortisonen moest slikken en als dat niet hielp antibiotica moest gebruiken, gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen, want dat was uitgesloten voor hem. We hadden onze eerste hond al op deze manier verloren.

Ik vermoedde een voedselintolerantie en zocht op internet naar het beste voer voor hem. Na dagen zoeken op verschillende forums en voederwinkels, kwam ik uiteindelijk ANIFIT tegen en alleen al door het lezen van de ingrediënten en het goede gevoel achteraf was ik overtuigd.

Ik bestelde in eerste instantie 2 proefverpakkingen en volgde de instructies voor het wisselen van voer. Ik ben helemaal blij en onze Moritz ook. Hij eet dit voer met groeiend enthousiasme, of het nu met vlokken, met wortelvlokken of puur is, alles gaat er perfect in. En dat

Het beste van alles: hij heeft nu weer een zijdezachte, glanzende vacht, de jeuk en het krabben zijn na een week gestopt en hij is weer fit en levendig.

Dus we zullen nooit meer ander voer gebruiken zolang hij leeft en hopelijk nog heel, heel lang.

Hoogachtend

Lorenz

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.