Erfahrungsbericht

We zijn dol op de kippenhartjes

Hallo!

Nadat ik jullie ruim 2 jaar geleden in "Tijger - eindelijk weer fit" vertelde hoe heerlijk de Anifit-Mampfi mij smaakt, krijgen jullie nu een tweede portie. Ik ben nu 20,5 jaar oud en mijn blikopener geeft me nog steeds het beste en lekkerst ruikende eten op onze kattenplaneet!!!

Natuurlijk moet ik regelmatig een hoop drukte maken zodat ze niet vergeet om de blikken steeds opnieuw te bestellen. Ze zou het zeker niet allemaal alleen kunnen. Maar ik ben gewend om alles te regelen. Ik zeg haar bijvoorbeeld wanneer ze de deuren open en dicht moet doen als ik absoluut naar buiten moet. Alleen voor algemene tuincontroles, natuurlijk. Natuurlijk ga ik ook weer naar de plee in huis om rond te stinken (hihi - mijn mens houdt helemaal niet van die geur). Ter compensatie roep ik mijn poep-maker om te komen spelen. Ze mag dan een belbal voor mijn voeten rollen of een touwtje met een knop rondtrekken over het tapijt. Het is erg leuk als ze half onder de kasten kruipt waar ik de bal heb gegooid :o)))

Ik ben de laatste jaren ook niet meer bij de dierenarts geweest. Ik vond de transportkist sowieso altijd al stom en wilde er nooit in. Wat heeft het voor zin? Mijn blikopener kan alles wat ik nodig heb thuis laten brengen.

Nu is het weer oventijd en lig ik afwisselend te snurken in bed of achter de oven. Ik weet zeker dat die speciale dag binnenkort weer komt als ik iets krijg dat nog beter is dan mijn blikken. Vorig jaar kreeg mijn mens van mijn persoonlijke Anifit-kenner zo'n zakje... En er zaten ongelooflijk lekkere droge kippenhartjes in - DAT was echt een hit! Ik deed er zelfs trucjes voor en ging op mijn achterpoten staan. En zong heel hard. Het klonk bijna als die liedjes op de radio, maar dan veel beter!

Dat was het weer voor nu - ik hoop dat jullie allemaal net zo'n lekkere mampfi krijgen als ik en ik wil onze Anifit-expert nogmaals hartelijk danken voor alles!

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.