Erfahrungsbericht

Super traktatie

Mijn buurvrouw, die ook een Golden Retriever heeft, raadde me jullie producten met veel vlees aan, omdat ik nog steeds op zoek was naar goed hondenvoer dat goed verdragen werd.
Mijn buurman gaf me een paar van jullie snacks om vooraf uit te proberen.
Naast de kalfsschenkel, waar hij al dagen op knaagt en die hij niet meer wil afpakken, heeft mijn hond ook het genoegen gehad om het gourmetworstje, de runderscheuten, Picco Train en Picco Tabs te proberen.

Wat kan ik zeggen, mijn hond vond alles heerlijk. Bij veel andere merken draaide hij vaak zijn hoofd weg en raakte de snacks niet aan. Het beste vanuit mijn oogpunt is dat de geteste snacks helemaal niet slecht ruiken en zeker niet naar chemicaliën, zelfs de gevriesdroogde stukjes vlees zijn geweldig als trainingssnacks en ruiken niet onaangenaam.

Ik zal een aantal van uw producten blijven proberen voor mijn hond, omdat ik blij ben met het hoge vleesgehalte in uw voer. Er is een extreem grote selectie om uit te kiezen.

Ik zie ook het voordeel in het hoge vleesgehalte dat mijn hond veel van zijn eten gebruikt en sindsdien is de uitscheiding beperkt. Op de foto knaagt mijn Goldie aan het kalfsvleesbot.


Met vriendelijke groeten
Andreas Roguszka

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.