Erfahrungsbericht

Rustigere katers dankzij Pro Relax

Dames en heren,

Vier katers maken deel uit van mijn leven. Helaas reageert een kater in veel normale situaties erg angstig. Hij houdt niet van snelle bewegingen, harde geluiden of iets onbekends. Ik wilde hier iets aan doen en heb al verschillende dingen geprobeerd. Zelfs een bezoek aan een dierenarts leidde niet tot het gewenste succes.

Uw advertentie op internet maakte me attent op uw ANIFIT-voeding en uw andere producten. PRO RELAX trok mijn aandacht. Ik heb het meteen uitgeprobeerd en aan mijn kat aangeboden. Al na vijf dagen was ik verbaasd over de positieve verandering bij mijn huisdier en ik geniet er nog steeds van.

Uw ANIFIT voederselectie maakte ook indruk op me en maakte me nieuwsgierig. Uw drie vissoorten, het powerpotje en Puterich's delight werden onmiddellijk geaccepteerd en goed verdragen door mijn katten. Hun magen en darmen gaven geen problemen. Daar was ik erg blij mee.

Biergist en chlorella worden momenteel uitgeprobeerd en elke ochtend door het voer gemengd. Dit product werd ook goed ontvangen en zeer goed verdragen.

Conclusie: ik ben erg blij met uw producten (net als mijn katten natuurlijk) en zal ze te allen tijde aanbevelen.
Vriendelijke groeten
Andrea Toss

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.