Erfahrungsbericht

Alerter en vrolijker dankzij ANIFIT

Beste Anifit Team,

Ik heb lang gezocht naar een betaalbaar natvoer van hoge kwaliteit voor mijn hond Lilly, omdat er altijd wel iets mis mee was. Of ze had vaak diarree, ze raakte het niet of nauwelijks aan, of het bevatte gewoon veel meer bouillon dan vlees en zag er minder smakelijk uit. Sinds ik haar natvoer van Anifit of RyDog geef, behoren deze complicaties gelukkig tot het verleden.

Je herkent de ingrediënten zodra je het blikje opent en het ruikt heel fris en aangenaam. Mijn Lilly heeft minder dan 5 minuten nodig om het bakje leeg te eten. Ze heeft geen problemen gehad met deze variant en verdraagt ook de andere varianten natvoer heel goed. Lilly is ook veel levendiger en vrolijker dan normaal als ze gaat wandelen, dat merk je echt. Haar iets langere vacht is ook super glanzend en zacht geworden. Lilly voelt zich helemaal op haar gemak met haar nieuwe voer en dat is voor mij een hele opluchting na alle ervaringen van de afgelopen maanden.

Ik kan nu eindelijk zonder problemen verschillende soorten natvoer voor haar bestellen en ik ben heel blij dat ik het merk Anifit heb ontdekt in de online voedingstest.

Lilly en ik willen graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor dit heerlijke eten van hoge kwaliteit!
Vriendelijke groeten van Lilly en Julia!

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.