Erfahrungsbericht

Paul doet het beter dankzij de wortelvlokken

Onze hond eet al een tijdje Gockel Duett natvoer van Anifit. Omdat hij op de leeftijd van 10 maanden nog in de groei is en een zeer gevoelige maag heeft, raadde de voedingsconsulent van Anifit ons aan om zijn maaltijden aan te vullen met vlokken. We kozen voor wortel- en aardappelvlokken.

De wortelvlokken worden geleverd in een hersluitbare zak van 700 g, wat het hanteren heel gemakkelijk maakt. Er wordt niets gemorst, alles blijft schoon, portioneren is makkelijk en het product is goed beschermd na gebruik. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. We nemen gewoon de gewenste hoeveelheid uit de zak en gieten er heet water overheen. Vervolgens laten we de vlokken vijf minuten trekken, waardoor het volume ongeveer verdrievoudigt. Meng nu het natvoer met de wortelvlokken en klaar is een heerlijke, rijke maaltijd.

Concluderend kunnen we zeggen dat we erg onder de indruk zijn van het product en het honderd procent kunnen aanbevelen.

Onze hond heeft voor het eerst in lange tijd geen diarree of winderigheid gehad, ook al moesten we zijn voer op zeer korte termijn veranderen omdat hij zijn oude voer gewoon niet meer wilde eten.
Hij verdraagt het eten heel goed en lijkt het echt lekker te vinden, de bak wordt in ieder geval helemaal schoongelikt.
We zouden ook graag de wortelvlokken in verschillende verpakkingen zien.

Met vriendelijke groeten
Jana en Christoph met Paul

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.