Erfahrungsbericht

Geen spijsverteringsproblemen met lam

Beste Provital team,

Onze hond Alba is vijf jaar oud en kwam in juni 2020 bij ons met de hulp van de dierenwelzijnsorganisatie "Wir retten Hunde e.V.".

Alba is een geweldige harige vriend. Een leven zonder haar is nu ondenkbaar voor ons. Het enige "probleem" dat Alba vanaf het begin had, was haar spijsvertering.
We hadden al een aantal voedingen van zeer goede kwaliteit getest, maar Alba vond het heel moeilijk om over te schakelen van wat vermoedelijk voeding van zeer slechte kwaliteit was, naar de voeding van zeer goede kwaliteit.
Er was ook een vermoeden van voedselallergie. De dierenarts adviseerde ons om een voeding te kiezen met een eiwitbron die Alba waarschijnlijk nog nooit had gegeten. Dit was het begin van onze zoektocht.
Door de vele positieve reviews op internet kwamen we bij Anifit terecht.
En wat kan ik zeggen, onze Alba, die voorheen moest worden overgehaald om te eten, kon nauwelijks wachten tot het bakje "RyDog Vital Menu Lamb" eindelijk werd neergezet.
Door de toevoeging van de appelvlokken wordt het zeer hoge vleesgehalte wat verlaagd, wat Alba erg goed lijkt te bevallen. Haar spijsvertering is nog niet perfect, maar we zijn zeker op de goede weg.

Hartelijk dank lieve Provital team. We zijn zo blij dat we eindelijk iets hebben gevonden dat onze kleine Alba lekker vindt en dat goed voor haar is.

Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald.