Shop

Hoge mate van hygiëne

Door het handhaven van hoge hygiënenormen wordt de versheid van het vlees gegarandeerd en wordt schadelijke besmetting voorkomen. De vereisten van internationale voedselveiligheid (ISO 22000) worden nageleefd, net als HACCP (Hazard Analysis and Control of Critical Control Points).

Hoge kwaliteit

Met een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem wordt de naleving van alle kwaliteitsrelevante factoren gedefinieerd, continu gecontroleerd en gedocumenteerd op alle niveaus, van productie tot levering. Het managementsysteem is gebaseerd op het internationale QM-systeem ISO 9001.

Bescherming van het milieu

Milieubescherming maakt deel uit van het alomvattende milieubeleid en draagt bij aan het garanderen van vers vlees. We werken voortdurend aan het concept van "schonere productie" met gedefinieerde milieudoelstellingen. Naleving van de richtlijnen van de ISO 14001-norm zorgt ervoor dat aan alle toepasselijke wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Controle

Kwaliteitsgarantie vereist externe inspecties door onafhankelijke deskundigen. Jaarlijkse inspecties door een dierenarts van het Ministerie van Landbouw en halfjaarlijkse inspecties door het DNV-certificeringsbureau zorgen ervoor dat de kwaliteitseisen in de productie worden nageleefd.

Versheid

Om ervoor te zorgen dat vers vlees vers blijft, moet het op de juiste manier worden opgeslagen en snel worden verwerkt. Het vlees wordt daarom bewaard bij een constante temperatuur tussen 0o en 4o. Vlees dat niet verwerkt is, wordt onmiddellijk ingevroren.

Dierenwelzijn

Omgaan met vers vlees betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor de juiste behandeling van dieren. Er wordt voldaan aan de eisen voor korte diertransporten en aan de Wet Dierenwelzijn. Er worden geen dierproeven uitgevoerd.