Gedroogd vlees

Snacks gemaakt van 100% vlees 2 reviews
Gedroogd vlees 200g (1 Stuk)
1 Stuk, 200g
11,35 €
€ 56,75/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Uitverkocht!

Als je wilt worden geïnformeerd wanneer het artikel weer beschikbaar is, moet je de statistische cookies accepteren. Cookie-instellingen wijzigen

Gedroogd vlees 200g (1 Stuk)
Gedroogd vlees 200g (1 Stuk)
Gedroogd vlees 200g (1 Stuk)
Gedroogd vlees 200g (1 Stuk)

Anifit droge traktaties bevatten weinig calorieën en bestaan voor 100% uit vlees.

Beschrijving

Door langer op het gedroogde vlees te kauwen, vooral op de runderschedel en runderoren, verwijder je ook het vervelende tandsteen van de tanden. De droge traktaties worden daarom niet alleen aanbevolen als beloningssnoepje, maar ook voor een voortdurende gebitsverzorging.

Het zachte droogproces met een temperatuur tot 120 graden Celsius doodt ziektekiemen en bacteriën en zorgt voor een lange houdbaarheid zonder conserveringsmiddelen.

  • Caloriearme traktatie voor gezonde tanden
  • Luchtgedroogd, zonder conserveringsmiddelen
  • Natuurlijk, zonder chemische toevoegingen

Samenstelling

Samenstelling

100 % gedroogd rundvlees

Analytische componenten

89 % ruw eiwit, 1 % ruwe oliën en vetten, 2 % vocht

Voedingsadvies

Voer naar behoefte als traktatie.

Opmerkingen

Straight voeding voor honden
Zakje met 200 g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Ik eet nu alleen nog maar Anifit! Hallo allemaal, mijn naam is Nero en ik ben 11 jaar oud. Een paar weken geleden was ik erg onwel omdat ik altijd al een erg gevoelige maag heb gehad, ik moest overgeven en kon bijna geen eten binnenhouden. Toen ging mijn bazin naar mevrouw Carola Zintl en zij gaf ons mega professioneel advies en gaf ons ANIfit voer en een homeopathisch middel omdat ik geen echte eetlust had. Ik vond het Anifit-voer meteen lekker en ik verdraag het heel goed en heb geen maagproblemen meer. Ik ben fit voor mijn le... Hallo allemaal, mijn naam is Nero en ik ben 11 jaar oud. Een paar weken geleden was ik erg onwel omdat ik altijd al een erg gevoelige maag heb gehad, ik moest overgeven en kon bijna geen eten binnenho... Lees ervaringsverslag Geef je hond het voer van ANIfit Ik ben zo blij dat ik super goed advies heb gekregen en mijn kleintje verdraagt het super goed, bovenal poept ze weer normaal en niet zo hard als een konijn. Mevrouw Carola Zintl is altijd bereikbaar en als je een probleem hebt helpt en adviseert ze je altijd super vooral zodat het goed gaat met de hond nee nog beter ik ben haar zo dankbaar voor haar inzet en haar advies. Als je wilt dat het goed gaat met je hond kan ik zeggen bel en geef je hond het voer van ANIfit Dit ervaringsverslag is autom... Ik ben zo blij dat ik super goed advies heb gekregen en mijn kleintje verdraagt het super goed, bovenal poept ze weer normaal en niet zo hard als een konijn. Mevrouw Carola Zintl is altijd bereikbaar ... Lees ervaringsverslag

Gedroogd vlees

Snacks gemaakt van 100% vlees 2 reviews
1 Stuk, 200g
11,35 €
€ 56,75/kg