Runderoren

Snacks gemaakt van 100% vlees 4 reviews
Runderoren 200g (1 Stuk)
1 Stuk, 200g
6,00 €
€ 30,00/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Runderoren 200g (1 Stuk)
Runderoren 200g (1 Stuk)
Runderoren 200g (1 Stuk)

Anifit droge traktaties bevatten weinig calorieën en bestaan voor 100% uit vlees.

Beschrijving

Door langer op het gedroogde vlees te kauwen, vooral op de runderschedel en runderoren, verwijder je ook het vervelende tandsteen van de tanden. De droge traktaties worden daarom niet alleen aanbevolen als beloningssnoepje, maar ook voor een voortdurende gebitsverzorging.

Het zachte droogproces met een temperatuur tot 120 graden Celsius doodt ziektekiemen en bacteriën en zorgt voor een lange houdbaarheid zonder conserveringsmiddelen.

  • Caloriearme traktatie voor gezonde tanden
  • Luchtgedroogd, zonder conserveringsmiddelen
  • Natuurlijk, zonder chemische toevoegingen

Samenstelling

Samenstelling

100 % runderoren

Analytische componenten

74 % eiwit, 2 % vet, 3 % ruwe celstof, 4 % ruwe as, 22 % vocht, 0 % NfE (~koolhydraten)

Voedingsadvies

Voer naar behoefte als traktatie.

Opmerkingen

Straight voeding voor honden
Zakje met 200 g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Veldverslag van Charly, Mila en Matilda Beste Anifit-team, Mijn man en ik wonen samen met Charly & Mila, onze geweldige honden, en Matilda, onze betoverend wilde poezendame. Alle drie staan ze altijd klaar met water in de mond als er "munchies" zijn. Matilda houdt van powerpots eten. Ze is een bruin-grijs tabby power kitten van vijf maanden oud, dus het past perfect bij haar :). Ze is ook dol op de traktaties en rent altijd wild door de keuken voordat ze ze opeet. Het is leuk om te zien hoe ze groeit en bloeit en zich goed voel... Beste Anifit-team, Mijn man en ik wonen samen met Charly & Mila, onze geweldige honden, en Matilda, onze betoverend wilde poezendame. Alle drie staan ze altijd klaar met water in de mond als er "... Lees ervaringsverslag Ze zijn zeer stevig, intens geurend De runderoren van Anifit zijn niet te vergelijken met de oren die we vroeger in de diervoederwinkel kochten.Ze zijn erg stevig, hebben een intense geur en onze 2-jarige Karlsson - een Chodsky Pes - snuffelt elke keer doelgericht en met succes aan zijn snack, en dan heeft hij iets te "doen" ...., dus een echte aanrader. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. De runderoren van Anifit zijn niet te vergelijken met de oren die we vroeger in de diervoederwinkel kochten.Ze zijn erg stevig, hebben een intense geur en onze 2-jarige Karlsson - een Chodsky Pes - sn... Lees ervaringsverslag Onze Terry bedankt hen en ons We waren geïnteresseerd in hun producten vanwege recensies op internet en de gedetailleerde samenstelling van het voer. Nadat onze bastaardhond Terry blijkbaar ook enthousiast was over jullie producten (de etensbak was altijd na korte tijd leeg), gebruiken we nu alleen nog jullie producten. We hebben in het verleden andere producten van de supermarkt geprobeerd, maar daar zijn we nu helemaal van afgestapt. Onze Terry bedankt hen en ons. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. We waren geïnteresseerd in hun producten vanwege recensies op internet en de gedetailleerde samenstelling van het voer. Nadat onze bastaardhond Terry blijkbaar ook enthousiast was over jullie producte... Lees ervaringsverslag Runderoren zijn de absolute favoriete snack De runderoren van ANIfit waren een van de eerste kauwproducten voor mijn Labrador hond. Zelfs als puppy hield ze van het lange kauwplezier van de grote runderoren.Ze hielden haar lang bezig en waren ook ideaal voor de gebitsverzorging.Runderoren zijn vandaag de dag nog steeds haar favoriete snack en ze zijn een vast onderdeel van onze bestellingen bij ANIfit. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. De runderoren van ANIfit waren een van de eerste kauwproducten voor mijn Labrador hond. Zelfs als puppy hield ze van het lange kauwplezier van de grote runderoren.Ze hielden haar lang bezig en waren o... Lees ervaringsverslag

Runderoren

Snacks gemaakt van 100% vlees 4 reviews
1 Stuk, 200g
6,00 €
€ 30,00/kg