Licht Verteerbaar Kwark

Kwark/Aardappel/Wortel 4 reviews
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)
1 Stuk, 100g
7,90 €
€ 79,00/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)
Licht Verteerbaar Kwark 100g (1 Stuk)

Af en toe slaat een virus, een bacteriële infectie of een soort intolerantie toe en krijgt de hond last van diarree of een gevoelige maag. De beste tip in zulke gevallen is om je hond een paar dagen lichte voeding te geven.

Beschrijving

Hoe eenvoudig dit ook klinkt, niet iedereen heeft de benodigde ingrediënten voor een licht dieet in huis of de tijd om een geschikt gerecht te bereiden.

Anifit heeft voor zulke noodgevallen een oplossing die in slechts 10 minuten klaar is!

De "Cottage cheese / potato / carrot" light dieetschotel is geen volledige voeding en is daarom niet bedoeld voor volledige voeding, maar alleen voor een korte fase van light dieetvoeding.

Het is een licht verteerbaar dieet zonder vlees.

Meng het gerecht gewoon met heet water (2,5 porties water op 1 portie gerecht) en laat het 10 minuten trekken.

  • Licht verteerbaar
  • Vrij van additieven, 100 % natuurlijk
  • Bijzonder compatibel
  • Lange houdbaarheid

Samenstelling

Samenstelling

50 % gevriesdroogde kwark, 40 % aardappel, 10 % wortel

Analytische bestanddelen:

35 % ruw eiwit, 12 % ruwe oliën en vetten, 1,8 % ruwe celstof, 4,5 % ruwe as

Voedingsadvies

Voedingsadvies

(dagrantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden tot 5kg: 50g,
Honden tot 25kg: 100g,
Honden tot 40kg: 200g

Opmerkingen

Aanvullend diervoeder voor honden

Zakje met 100g

Gewicht voor vriesdrogen: ca. 400g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Jacky Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat we destijds de verkeerde informatie kregen, danste hij echt op onze neus. Hij luisterde niet, laat staan dat wij hem vertelden wat hij moest doen. Hij dacht dat hij de baas was en wij de onderdanen. Dankzij een hele aardige, geduldige hondentrainer zonder vooroordelen tegen punkers;), die altijd kla... Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat w... Lees ervaringsverslag Goed verdragen en snel te bereiden Beste Provital team, Goed te verdragen en snel klaar te maken! Ik heb dit lightvoer gekocht voor noodgevallen, omdat maag- en darmproblemen altijd op het verkeerde moment komen, namelijk 's avonds of in het weekend. Het lightvoer is makkelijk te bereiden (gewoon heet water toevoegen) en mijn boefjes aten het graag en verdroegen het heel goed. Ik kan het alleen maar aanraden. Met vriendelijke groet, B. Treber Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Provital team, Goed te verdragen en snel klaar te maken! Ik heb dit lightvoer gekocht voor noodgevallen, omdat maag- en darmproblemen altijd op het verkeerde moment komen, namelijk 's avonds of... Lees ervaringsverslag Het lichte dieet helpt bij hyperaciditeit Mijn gevoelige asielhond Wilma reageert heel snel op stress met maag- en darmproblemen (hyperaciditeit, winderigheid, braken, diarree).De Anifit light voeding is ideaal voor juist deze problemen.Bij acute diarree en/of braken geef ik het voer in meerdere kleine porties. Wilma eet het heel goed en omdat het na het weken een slijmerige consistentie heeft, is het voer heel zacht voor de maag en darmen. Wilma vindt het erg lekker.Als ik bij Wilma alleen lichte ongemakken merk (winderigheid, hyperaci... Mijn gevoelige asielhond Wilma reageert heel snel op stress met maag- en darmproblemen (hyperaciditeit, winderigheid, braken, diarree).De Anifit light voeding is ideaal voor juist deze problemen.Bij a... Lees ervaringsverslag Kira houdt van kaas De kaasstengels werden meteen besnuffeld, lekker gevonden en in een veilige mand gelegd om op te kauwen. En wat kan ik zeggen? Onze hond vond ze heerlijk. Een prima alternatief voor vlees. En ze verwijderen ook nog eens tandsteen. Natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen. Wat wil mama nog meer? Veel dank aan Sandra Paruzel, die gecertificeerd voedingsdeskundige is voor honden en katten (ANIfit) en ons de kaassticks heeft aanbevolen. Dit ervaringsverslag is automatisch ... De kaasstengels werden meteen besnuffeld, lekker gevonden en in een veilige mand gelegd om op te kauwen. En wat kan ik zeggen? Onze hond vond ze heerlijk. Een prima alternatief voor vlees. En ze verwi... Lees ervaringsverslag

Licht Verteerbaar Kwark

Kwark/Aardappel/Wortel 4 reviews
1 Stuk, 100g
7,90 €
€ 79,00/kg