Blaaskruiden

Kruidenondersteuning voor de urinewegen
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
1 Stuk, 150g
39,50 €
€ 263,33/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)
Blaaskruiden 150g (1 Stuk)

Kruidenondersteuning voor de urinewegen.

Beschrijving

Urine die in de nieren wordt geproduceerd, wordt via het urinewegstelsel naar de blaas geleid en vervolgens via de urinebuis naar buiten afgevoerd. De blaas zelf is een zeer elastisch, waterdicht opvangorgaan waarin de urine tussen de urinaties door wordt opgevangen. Een sluitspier op de overgang tussen de urinebuis en de blaas zorgt ervoor dat de urine wordt opgevangen.

Talrijke hormonen zijn betrokken bij de controle van het urinewegstelsel en in het bijzonder bij de gecontroleerde uitscheiding van water. Naarmate dieren ouder worden, verandert echter ook hun hormoonhuishouding, wat ertoe kan leiden dat de sluitspier zijn taak niet meer optimaal kan vervullen.

Als gevolg hiervan kunnen de dieren urine lekken zonder het te beseffen of zonder het te bedoelen. Hoewel de meeste meldingen van blaaszwakte worden gevonden bij oudere, gesteriliseerde vrouwelijke honden, kunnen ook niet-gesteriliseerde dieren er last van hebben.

Ons product "Blase-Fit" met biologische kruiden ondersteunt de werking van de urinewegen.

Leeftijdsgerelateerde blaaszwakte of incontinentie mag niet verward worden met opzettelijke of onbewuste onzuiverheden. Dit soort gedrag wordt vaker waargenomen bij katten die op ongewone plaatsen plassen. Deze gevallen kunnen een reactie zijn op ongewenste veranderingen in de omgeving of emotionele stress.

Aangezien de redenen voor blaaszwakte of incontinentie heel verschillend kunnen zijn, is het raadzaam om een dierenarts te raadplegen als je de indruk krijgt dat dit gedrag niet slechts tijdelijk is of niet vanzelf oplost met ondersteunende kruidenmiddelen.

Met een mix van kruiden (100% biologische kwaliteit) biedt Blase-Fit een manier om voedingsonevenwichtigheden te balanceren en kan het het lichaam ondersteunen in zijn zelfregulatie.

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is BIO-gecertificeerd door BCS Öko-Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en ISO-9001 gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.
ISO-9001-gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Samenstelling

Samenstelling

100 % biologische kruiden

Bevat organische pompoenpitten, organische tragacanth, organische rozenbottel, organische moringa, organische granaatappels, organische heermoes, organische anijs, organische kurkuma en organische kamille.

Analytische componenten

22,9% ruw eiwit, 20,7% ruw vet, 9,0% ruwe celstof, 6,4% ruwe as

Voedingsadvies

Voedingsadvies (per dag)

Honden tot 10 kg: een halve afgestreken theelepel (ongeveer 1,5 g)
Honden tot 20 kg: een afgestreken theelepel (ongeveer 3,5 g)
Honden tot 30 kg: 1,5 afgestreken theelepel (ongeveer 5g)
Honden tot 40 kg: 2 afgestreken theelepels (ongeveer 7g)
Katten: een halve afgestreken theelepel (ongeveer 1,5g)

Opmerkingen

Productgegevens

Aanvullend diervoeder voor honden en katten

Het blik moet koel en droog bewaard worden vanwege het hoge oliegehalte.

Blik met 140 g

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is biologisch gecertificeerd door BCS Öko Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en ISO-9001 gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Blaaskruiden

Kruidenondersteuning voor de urinewegen
1 Stuk, 150g
39,50 €
€ 263,33/kg