Moby Dick

Zalm / witte vis / haring 29 reviews
Moby Dick 200g (6 Stuk)
6 Stuk, 200g
22,50 €
€ 18,75/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Moby Dick 200g (6 Stuk)
Moby Dick 200g (6 Stuk)
Moby Dick 200g (6 Stuk)
Moby Dick 200g (6 Stuk)
Moby Dick 200g (6 Stuk)
Moby Dick 200g (6 Stuk)

Moby Dick is een visgerecht, dat een mooie variatie is op de vleesvoeding en dat waardevolle voedingsstoffen bevat. Het voer is zeer lichtverteerbaar en is geschikt voor gevoelige dieren.

Beschrijving

Voorbereiding

Serveer kant-en-klaar, bij voorkeur op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het Anifit natvoer

  • Gezond vers vleesvoer met 90-99% vlees of vis
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Zachte bereiding dankzij koude vulling
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Zalm 31 %
Witvis 31 %
Haring 30 %
Totaal vis 92 %
Rijst 4 %
Wortelen 3 %
Inhoud < 1 %
Rozenbottel,
Zout, calcium
1 %
Totaal 100 %

Samenstelling

Vis en bijproducten van vis, rijst, groenten, mineralen

Analytische bestanddelen

8% eiwit, 5% vet, 0,5% ruwe celstof, 2% ruwe as, 80% vocht, 4% NfE (~koolhydraten), 0,35% calcium, 0,30% fosfor, 0,2% natrium, 2 mg/kg koper, 23 mg/kg zink, 4 mg/kg mangaan

Voedingsadvies

Voederadvies (dagelijks rantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g

Neem voor een nauwkeurigere berekening contact op met je voedingsadviseur of gebruik de Anifit voedercalculator http://futter.anifit.com.

Veelgestelde vragen

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Geef het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook lichter verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Aanvullend diervoeder voor honden

Verkrijgbaar in 200 g blikken

Geproduceerd in Zweden

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Lotte Hallo lieve Anifit team, in het bijzonder lieve Yvonne Nederkorn... heel hartelijk dank voor het geweldige advies en vooral voor de super producten. Onze kleine Lotte is meer dan enthousiast. Ze "bespringt" haar eten elke dag opnieuw en haar etensbakje is meer dan leeg&amp;schoon!!! ;-) Wat me nog meer is opgevallen... sinds we Lotte natvoer van Anifit geven, "ruikt" ze niet meer als een hond ;-) en haar vacht is "zachter"... :-) :-) :-) We zijn echt ALLEMAAL heel tevreden...! Hartelijk dank d... Hallo lieve Anifit team, in het bijzonder lieve Yvonne Nederkorn... heel hartelijk dank voor het geweldige advies en vooral voor de super producten. Onze kleine Lotte is meer dan enthousiast. Ze "bes... Lees ervaringsverslag Dierenartskosten zijn gehalveerd Beste Anifit-team, Ida (2 jaar) en Marlene (17 jaar) voelen zich helemaal op hun gemak. We voeren Anifit nu 3 jaar. Sindsdien zijn de dierenartskosten gehalveerd. Marlene's spijsverteringsproblemen zijn verdwenen. Marlene heeft ook geen amandelontsteking meer. Ida is vol levenskracht. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit-team, Ida (2 jaar) en Marlene (17 jaar) voelen zich helemaal op hun gemak. We voeren Anifit nu 3 jaar. Sindsdien zijn de dierenartskosten gehalveerd. Marlene's spijsverteringsproblemen z... Lees ervaringsverslag Emma houdt van Moby Dick Emma is dol op Moby Dick! Vis is altijd populair en we waren blij dat deze smaak nu verkrijgbaar is en gingen er meteen voor. De test was duidelijk! Altijd inbegrepen bij de bestelling! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Emma is dol op Moby Dick! Vis is altijd populair en we waren blij dat deze smaak nu verkrijgbaar is en gingen er meteen voor. De test was duidelijk! Altijd inbegrepen bij de bestelling! Dit ervaring... Lees ervaringsverslag Moby Dick is nu een van onze favoriete variëteiten Hallo beste Anifit-team, Over het product Moby Dick, ten eerste, het is geweldig zoals altijd! Over het product: Uiterlijk van het blik, zeer aantrekkelijk ontwerp. Het eten zelf ruikt heerlijk naar vis en je ziet er veel stukjes vis in. Helaas heeft onze kleine een gevoelige maag, dus we zijn voorzichtig met nieuwe smaken. Maar dankzij de zeer goede kwaliteit van het voer hebben we tot nu toe nog geen problemen gemerkt. Aangezien ze dol is op vis eten, is Moby Dick nu een van onze favoriete ... Hallo beste Anifit-team, Over het product Moby Dick, ten eerste, het is geweldig zoals altijd! Over het product: Uiterlijk van het blik, zeer aantrekkelijk ontwerp. Het eten zelf ruikt heerlijk naa... Lees ervaringsverslag
Liza blijft aan de etensbak plakken We hebben nu een paar voerfabrikanten geprobeerd en zijn uiteindelijk bij Anifit uitgekomen door een gedetailleerde review in een blog en wat kan ik zeggen?Onze huskyhond Liza vindt het heerlijk!De belangrijkste reden voor de overstap waren haar bijna chronische oorontstekingen en haar ondergewicht.De dierenarts raadde daarom aan om over te stappen op iets ongebruikelijkere vleesbronnen, dus weg van kip en rund, voor het geval de oorontsteking daardoor werd veroorzaakt.Je vindt niet veel fabrika... We hebben nu een paar voerfabrikanten geprobeerd en zijn uiteindelijk bij Anifit uitgekomen door een gedetailleerde review in een blog en wat kan ik zeggen?Onze huskyhond Liza vindt het heerlijk!De be... Lees ervaringsverslag Moby Dick nu ook op het menu Geacht Provital Team, We hebben onlangs jullie nieuwe natvoerproduct Moby Dick 810g besteld en geprobeerd. Onze hond, een 3 ½ jaar oude Engelse springer spaniel, is soms een beetje gevoelig als het op eten aankomt, maar hij vond Moby Dick heerlijk en at het met plezier. Het was uitstekend voor hem en deze nieuwe variant zal, samen met Gockels Duett, in de toekomst altijd op het menu van onze hond staan. Heel erg bedankt dat jullie altijd proberen zulke geweldige nieuwe producten in jullie asso... Geacht Provital Team, We hebben onlangs jullie nieuwe natvoerproduct Moby Dick 810g besteld en geprobeerd. Onze hond, een 3 ½ jaar oude Engelse springer spaniel, is soms een beetje gevoelig als het o... Lees ervaringsverslag Bibo's lievelingsgerecht is Moby Dick Moby Dick: Een nieuw product in het assortiment en nu al de favoriet van onze Bibo. Net als bij de andere varianten is de inhoud van zeer hoge kwaliteit. Dat merk je meteen als je het blik opent. De hond is er gek op. Een duidelijke aanrader van mij en Bibo! Kalkoensticks: Lekkernij van hoge kwaliteit voor tussendoor, de hond vindt het lekker. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Moby Dick: Een nieuw product in het assortiment en nu al de favoriet van onze Bibo. Net als bij de andere varianten is de inhoud van zeer hoge kwaliteit. Dat merk je meteen als je het blik opent. De h... Lees ervaringsverslag Enya houdt van Anifit en de snacks Enya, een Labradoodle Medium, is nu bijna 1 1/2 jaar oud en is al van jongs af aan bij ons.We hebben jullie al vroeg leren kennen na veel onderzoek op internet. Ze is dol op alle soorten, dus ik koop altijd verschillende om haar wat afwisseling te geven. Toen de hertenvleesvlokken erbij kwamen, wilde ik ze meteen proberen, dus Enya ook. Ik neem ze mee tussen het spelen door (in een kartonnen rol, snuffeldoos...) of ook een handjevol als ze honger krijgt. Dus ga zo door. We staan altijd open v... Enya, een Labradoodle Medium, is nu bijna 1 1/2 jaar oud en is al van jongs af aan bij ons.We hebben jullie al vroeg leren kennen na veel onderzoek op internet. Ze is dol op alle soorten, dus ik koop ... Lees ervaringsverslag
PeeWee is een grote visfan Hallo beste Provital team, Mijn Mechelse hond PeeWee krijgt al jaren Anifit-blikken.Een belangrijk criterium voor mij was dat mijn hond het voer langere tijd verdraagt, omdat we in het verleden helaas problemen hebben gehad met andere soorten voer, dat het van hoge kwaliteit is - en een heel belangrijk aspect: het moet mijn hond goed smaken!Dit is allemaal waar. PeeWee drinkt haar bakje met verve leeg en toen ik las dat het blikje "Moby Dick" vis nu ook verkrijgbaar was, wist ik dat ze dat ook... Hallo beste Provital team, Mijn Mechelse hond PeeWee krijgt al jaren Anifit-blikken.Een belangrijk criterium voor mij was dat mijn hond het voer langere tijd verdraagt, omdat we in het verleden helaa... Lees ervaringsverslag Een koekje werkt altijd We voeren onze honden nu ongeveer een jaar uitsluitend met Anifit-producten, van natvoer tot traktaties. Het is gevarieerd en ze vinden het nog steeds lekker. Ik hoef niet eens met ander eten thuis te komen. De Picco Tabs zijn bijzonder populair.Ze passen in elke broek- en jaszak en zijn altijd bij je. Zelfs thuis is een koekje altijd een goed idee. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. We voeren onze honden nu ongeveer een jaar uitsluitend met Anifit-producten, van natvoer tot traktaties. Het is gevarieerd en ze vinden het nog steeds lekker. Ik hoef niet eens met ander eten thuis t... Lees ervaringsverslag Geen klachten meer dankzij Anifit Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotype d/d (blauw, grijs) Met ANIfit is het geweldig, ze heeft geen klachten en we zijn allemaal blij dat ze het zo goed doet, er komt niets anders in huis. Ik wil jullie ook bedanken voor het geweldige voedingsschema, het advies en dat ik altijd kan bellen als er iets mis is. LG U.Rodriguez Dit ervaring... Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotyp... Lees ervaringsverslag Geen spijsverteringsproblemen dankzij Anifit! Geacht Provital Team, Onze hond Bera (Beer genoemd) is een Gos d'Atura Català mix. We kregen haar in 2017 toen ze ongeveer 5 jaar oud was uit het dierenopvangcentrum in Roemenië. Omdat ze een zeer gevoelige maag heeft, kwamen we in onze zoektocht naar een goed verdraagbare en rijke voeding de producten van Provital tegen. Ze is dol op alle Anifit-variëteiten, dus haar nieuwe "Moby Dick" vult het smakengamma perfect aan. Al jaren dankt ze ons voor dit voer met een prachtige vacht en geen spijs... Geacht Provital Team, Onze hond Bera (Beer genoemd) is een Gos d'Atura Català mix. We kregen haar in 2017 toen ze ongeveer 5 jaar oud was uit het dierenopvangcentrum in Roemenië. Omdat ze een zeer ge... Lees ervaringsverslag
Moby Dick is topklasse Hallo, Anifit hondenvoer is echt topklasse. De kwaliteit van deze producten wordt niet alleen weerspiegeld in de glanzende vacht of de algemene gezondheidstoestand van onze gezondheid van onze hond, maar ook in het enthousiasme van het dier als we het voeren. Wij zijn zeer tevreden. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo, Anifit hondenvoer is echt topklasse. De kwaliteit van deze producten wordt niet alleen weerspiegeld in de glanzende vacht of de algemene gezondheidstoestand van onze gezondheid van onze hond, m... Lees ervaringsverslag Luna verdraagt de vleesvlokken heel goed We hebben onze Luna, een Maltipoo, in augustus op de leeftijd van 12 weken bij de fokker gehaald. Alles ging goed, behalve het voer. We bleven haar het voer van de fokker geven. Maar ze at nauwelijks en als ze at, was het altijd in etappes. Dat wisten we niet van de twee honden die we daarvoor hadden.Dus keek ik in de Facebookgroep om te zien wat andere mensen haar voerden. Na wat onderzoek kwam ik Anifit tegen. De voeding en de samenstelling overtuigden me. Ook het voedingsadvies spreekt me aa... We hebben onze Luna, een Maltipoo, in augustus op de leeftijd van 12 weken bij de fokker gehaald. Alles ging goed, behalve het voer. We bleven haar het voer van de fokker geven. Maar ze at nauwelijks ... Lees ervaringsverslag Moby Dick ruikt heel aangenaam Hallo beste Provital team, Ik zou je graag vertellen over Moby Dick en mijn twee honden. Ten eerste ruikt het voer van Moby Dick erg lekker, wat ik al weet van de andere varianten, maar ik was erg aangenaam verrast door de vis. Mijn twee honden, Eddy (Yorkshire mix) en Buddy (Teckel-Maltezer), verslonden Moby Dick in een mum van tijd. Ze verdragen het ook heel goed. Sinds ik Anifit voer, heeft Buddy ook minder jeuk. Hij is een beetje gevoelig. We hebben veel hondenvoer geprobeerd, maar we zij... Hallo beste Provital team, Ik zou je graag vertellen over Moby Dick en mijn twee honden. Ten eerste ruikt het voer van Moby Dick erg lekker, wat ik al weet van de andere varianten, maar ik was erg ... Lees ervaringsverslag Lotta voelt goed rondom Hallo Provital, Onze Goldendoodle hond Lotta krijgt al een tijdje Anifit natuurlijke vlokken met groenten gemengd in de verschillende Anifit natvoer mixen. Haar favorieten zijn Schäfer's Pfanne, Witwe Boltes Schrecken, Falscher Hase en Thanksgiving Day. Ze mengen allemaal heerlijk met de natuurlijke vlokken en onze Lotta geniet er al heel lang van. Ze heeft een hele mooie vacht en voelt rondom goed aan, zoals je goed kunt zien op de foto.Ik bestel de Anifit en de natuurlijke vlokken al een tij... Hallo Provital, Onze Goldendoodle hond Lotta krijgt al een tijdje Anifit natuurlijke vlokken met groenten gemengd in de verschillende Anifit natvoer mixen. Haar favorieten zijn Schäfer's Pfanne, Wit... Lees ervaringsverslag
Moby Dick - Kwaliteit die overtuigt Dames en heren, Ik wil graag wat feedback geven over Moby Dick. We voeren onze honden (reu Weimaraner, reu Draadharige Teckel) al sinds het begin met Anifit.Waarom? Omdat de kwaliteit ons overtuigd heeft!Dit geldt ook voor de nieuwe visvariant.Toegegeven, ik was blij dat vis werd toegevoegd aan het assortiment, het ontbrak er gewoon aan. De consistentie, kleur en geur zijn wat ik verwacht van natvoer.Absoluut natuurlijk. Zowel de kleur als de geur komen overeen met verse vis. De consistentie ... Dames en heren, Ik wil graag wat feedback geven over Moby Dick. We voeren onze honden (reu Weimaraner, reu Draadharige Teckel) al sinds het begin met Anifit.Waarom? Omdat de kwaliteit ons overtuigd ... Lees ervaringsverslag Visdag! Mijn BARF-menu's bevatten ook een visdag!Mijn vorige hond heb ik jarenlang vlees, vis, groenten en fruit (BARF) gevoerd,wilde ik niet dat mijn nieuwe hond iets zou missen. Ik had echter geen zin meer inuitgebreid barfen. Ik vond een ideaal alternatief in de ANIFIT-blikken van PROVITAL.Ik ben vooral blij dat er vis in het aanbod zit. Mijn BARF-menu's bevatten ook een visdag.visdag.De 5-jarige Yuma komt uit een dierenopvangcentrum en is nog maar 3 maanden bij mij. Omdat ze vrij mager ismager is, v... Mijn BARF-menu's bevatten ook een visdag!Mijn vorige hond heb ik jarenlang vlees, vis, groenten en fruit (BARF) gevoerd,wilde ik niet dat mijn nieuwe hond iets zou missen. Ik had echter geen zin meer ... Lees ervaringsverslag Passie voor Moby Dick Moby Dick:We geven Anifit al meer dan een jaar omdat onze Labrador allergisch is voor voedselmijt en we waren onder de indruk van het concept en het resultaat van de overstap naar Anifit natvoer. Onze hond is over het algemeen dol op Anifit, maar hij heeft een bijzondere voorkeur ontwikkeld voor Moby Dick. We geven het graag als afwisseling van de andere varianten. Het voer wordt zeer goed verdragen, heeft een goede consistentie en ruikt aangenaam. We combineren het met de groenteschilfers. ... Moby Dick:We geven Anifit al meer dan een jaar omdat onze Labrador allergisch is voor voedselmijt en we waren onder de indruk van het concept en het resultaat van de overstap naar Anifit natvoer. Onze... Lees ervaringsverslag Wij vinden Moby Dick geweldig Ik kwam Anifit tegen door mijn eigen onderzoek op internet. Ik vond het leuk dat deze voeding geen conserveringsmiddelen bevat en dierproefvrij wordt geproduceerd. Ik vind het ook leuk dat "Moby Dick" als visgerecht een leuke afwisseling is met vleesvoeding. Het geeft Bubi ook een heel glanzende, maar niet vette vacht. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Ik kwam Anifit tegen door mijn eigen onderzoek op internet. Ik vond het leuk dat deze voeding geen conserveringsmiddelen bevat en dierproefvrij wordt geproduceerd. Ik vind het ook leuk dat "Moby Dick"... Lees ervaringsverslag
Piep Fidel met Anifit! Op 7 maart 2022 waren we op zoek naar nieuw voer voor onze twee honden 🐶 🐕! We kwamen zeer goede informatie tegen over ANIfit. We hebben toen een bericht achtergelaten bij mevrouw Zintl! Ze belde ons heel snel terug. Ze legde ons uit wat we konden nemen voor een zeer gevoelige hond. Onze Timmy, een reu, is wit en erg gevoelig. Volgens de dierenarts moet hij een duur speciaal droogvoer eten. Enthousiasme van ons zonnetje - ik sta het toe, ik heb honger maar ik vind het niet lekker. Toen we me... Op 7 maart 2022 waren we op zoek naar nieuw voer voor onze twee honden 🐶 🐕! We kwamen zeer goede informatie tegen over ANIfit. We hebben toen een bericht achtergelaten bij mevrouw Zintl! Ze belde on... Lees ervaringsverslag het allerbeste is" Gezonde traktaties zonder lege calorieën, vet en chemische toevoegingen Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Hedi Pollermeier, ik ben een twee jaar oude Yorkshire Dwarf Spitz mix teef met een gewicht van maar liefst 3,4 kg. Ik bewaak een groot landgoed en het omliggende bos en word altijd geprezen door mijn roedelleden. Helaas mag ik niet de baas zijn, dat is Mausi. Mausi is altijd de baas, zelfs Schatz is ondergeschikt aan haar. Zo noemen ze elkaar tenminste altijd, voor mij zijn het papa en mama. Ik ben een slimme en lieve hond en hou het meest van mijn ... Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Hedi Pollermeier, ik ben een twee jaar oude Yorkshire Dwarf Spitz mix teef met een gewicht van maar liefst 3,4 kg. Ik bewaak een groot landgoed en het om... Lees ervaringsverslag Dankzij Power Darm is hun stoelgang weer normaal Ik ben de trotse eigenaar van 2 hondendames. Finya kreeg diarree van elk hondenvoer, wat alleen verlicht werd door medicinale modder. Het nadeel is dat de eetlust enorm is toegenomen.Vorige week heb ik voor het eerst Anifit geprobeerd.Het vorige consult met mevrouw Zintl was heel goed, geen tijdsdruk enz. Vandaag ben ik meteen gaan bevoorraden, want Finya heeft sinds de eerste voeding met Anifit geen diarree meer gehad! Ik ben er dan ook van overtuigd dat Anifit echt hondenvoer van hoge kwalitei... Ik ben de trotse eigenaar van 2 hondendames. Finya kreeg diarree van elk hondenvoer, wat alleen verlicht werd door medicinale modder. Het nadeel is dat de eetlust enorm is toegenomen.Vorige week heb i... Lees ervaringsverslag Frida vindt het 1000% lekker en het belangrijkste is dat ze vol raakt... Ons Cavapoo hondje van 8 maanden is erg kieskeurig en weigerde ineens al het droogvoer toen ze 7 maanden oud was.Ik wilde haar nooit natvoer geven omdat ik niet hield van de geur en het gebrek aan vlees en de samenstelling. Ik ben nu 3 weken overgestapt op Anifit natvoer en mijn conclusie is dat ze het 1000% lekker vindt.-Frida vindt het 1000% lekker en het belangrijkste is dat ze vol zit-Voedsel omschakeling ging zonder problemen-Nat eten ruikt aangenaam lekker-Het toevoegen van vlokken, groent... Ons Cavapoo hondje van 8 maanden is erg kieskeurig en weigerde ineens al het droogvoer toen ze 7 maanden oud was.Ik wilde haar nooit natvoer geven omdat ik niet hield van de geur en het gebrek aan vle... Lees ervaringsverslag
Het eten is geweldig! Mijn hond Eddie is bijna 8 maanden oud, hij is levendig, speels, grappig, vrolijk, een bundel energie, hij verdraagt het voer heel goed, vindt het erg lekker, heeft een geweldige stoelgang en maakt 2 keer per dag grote en kleine aambeien, voorheen had ik ander voer gegeven omdat ik het juiste voer niet kon vinden. Eddie at het vaak niet, hij vond het niet lekker, of had diarree en scheurde aambeien en 4 keer per dag stonk het voer heel erg en Eddie's stoelgang ook. sinds Eddie jullie voer eet, ... Mijn hond Eddie is bijna 8 maanden oud, hij is levendig, speels, grappig, vrolijk, een bundel energie, hij verdraagt het voer heel goed, vindt het erg lekker, heeft een geweldige stoelgang en maakt 2 ... Lees ervaringsverslag Er is niets beters! Beste team, met mijn input voor Anifit wil ik jullie heel erg bedanken dat jullie mijn 13 jarige hond Beny Yorkiemischling een vrolijker hondenleven hebben gegeven. Ik heb er heel veel spijt van dat ik Anifit niet veel eerder heb ontdekt, wat ik via Dentadog te weten ben gekomen omdat ik het droogvoer heb laten analyseren wat Beny door onze ongelukkige onwetendheid helaas jarenlang heeft gekregen.Het hondenvoer was ook zogenaamd van zeer hoge kwaliteit, de uitvinder was een natuurgeneeskundige e... Beste team, met mijn input voor Anifit wil ik jullie heel erg bedanken dat jullie mijn 13 jarige hond Beny Yorkiemischling een vrolijker hondenleven hebben gegeven. Ik heb er heel veel spijt van dat i... Lees ervaringsverslag Nala is een levendige en zeer energieke jonge hond geworden Beste familie Zintl, We wilden jullie al lang schrijven, maar zijn er nu pas aan toegekomen. Misschien ook omdat er nu bijna een kwart jaar voorbij is en onze jonge hond Nala, een lief doodle meisje, diarreevrij is en we van de tijd hebben moeten genieten! Ongeveer vijf maanden geleden begonnen we haar voeding te vervangen door Anifit. Ze reageerde met hevige diarree en we dachten dat het aan de voeding lag. In de leuke en kundige gesprekken met jullie wisten we niet waarom de diarree bleef teru... Beste familie Zintl, We wilden jullie al lang schrijven, maar zijn er nu pas aan toegekomen. Misschien ook omdat er nu bijna een kwart jaar voorbij is en onze jonge hond Nala, een lief doodle meisje, ... Lees ervaringsverslag Gizmo had het volledige programma Dankzij het supercompetente advies van de lieve Andrea Herrmann heb ik geen ontstekingen meer bij mijn senior mopsje Gizmo door de verandering van voeding naar Anifit... of het nu oor, neusplooi of huid is... De constante maag- en darmproblemen behoren ook tot het verleden en geen ontstoken anaalklieren meer. De vacht is zachter geworden en mijn kleine senior is nog fitter dan ooit.... zijn erg blij en dankbaar voor deze grote veranderingen. Het smaakt hem ook uitstekend. Dit ervaringsverslag i... Dankzij het supercompetente advies van de lieve Andrea Herrmann heb ik geen ontstekingen meer bij mijn senior mopsje Gizmo door de verandering van voeding naar Anifit... of het nu oor, neusplooi of hu... Lees ervaringsverslag
DAT MOET IEDEREEN MEEMAKEN! Beste ANIfit en RyDog team, Onze honden (Roja &amp; Raja) en wij (Laura &amp; Marco) willen jullie onze diepste BEDANKTHEID betuigen. We zijn niet alleen dankbaar, maar hebben ook onze innerlijke rust gevonden dankzij jullie voeding. Onze Roja is ons bijzonder dankbaar. Ze is een paar jaar geleden vergiftigd en heeft sindsdien hele erge darmproblemen. :( Ze bleef diarree houden met bloed in haar ontlasting en was niet meer zo fit als vroeger... We hebben zoveel geprobeerd en kregen niet de h... Beste ANIfit en RyDog team, Onze honden (Roja &amp; Raja) en wij (Laura &amp; Marco) willen jullie onze diepste BEDANKTHEID betuigen. We zijn niet alleen dankbaar, maar hebben ook onze innerlijke rus... Lees ervaringsverslag

Moby Dick

Zalm / witte vis / haring 29 reviews
6 Stuk, 200g
22,50 €
€ 18,75/kg