RyDog Geit & Paard

Geit & paard met pastinaak 26 reviews
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 22,60/kg 27,12 €
400g, 6 Stuk € 14,73/kg 35,34 €
800g, 6 Stuk € 9,66/kg 46,38 €
incl. btw, excl. verzendkosten
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)
RyDog Geit & Paard 800g (6 Stuk)

RyDog Vitalmenü Ziege & Pferd – een menu met twee ongewone soorten vlees. Geit en paard, verfijnd met pastinaak, spinazie, rode bessen en paardenbloem – een maaltijd om van te smullen.

Beschrijving

Voorbereiding

Volledig uitgebalanceerd hondenvoer. Klaar om te serveren, bij voorkeur voeren op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het RyDog natvoer

  • Gezond vers vlees
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Voorzichtige bereiding door koud vullen
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Geitenspiervlees 41 %
Paardenvlees 20 %
Paardenlong 9 %
Paardenlever 8 %
Geiten luchtbuis 5 %
Geitenlong 5 %
Geitenlever 4 %
Totaal vlees 92 %
Pastinaken 3 %
Spinazie 3 %
Krenten 1 %
Inhoud < 1 %
Paardenbloem,
Eischaalpoeder, zout
1 %
Totaal 100 %

Spiervlees omvat zowel skeletvlees als hart- en buikspier, dat is toegestaan voor menselijke consumptie. Alle waarden zijn afgerond.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, groenten, fruit, kruiden, mineralen

Analytische bestanddelen in de droge stof

Om de analytische componenten te kunnen vergelijken met de waarden van andere producten, is het nodig om de analytische waarden om te rekenen naar een gestandaardiseerde basis voor vergelijking. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de waarden bij 0 % vocht (= droge stof) te vergelijken. U vindt deze waarden hieronder; de wettelijk voorgeschreven waarden in relatie tot het oorspronkelijke product vindt u onder deze informatie. Afrondingen kunnen leiden tot kleine rekenkundige afwijkingen.

54 % eiwit, 29 % vet, 1 % ruwe celstof, 11 % ruwe as, 0 % vocht, 4 % NfE (~koolhydraten), 1,8 % calcium, 0,9 % fosfor, 1,4 % natrium, 9 mg/kg koper, 164 mg/kg zink, 23 mg/kg mangaan

Analytische bestanddelen

11 % eiwit, 6 % vet, 0,3 % ruwe celstof, 2 % ruwe as, 80 % vocht, 1 % NFE (~koolhydraten), 0,36 % calcium, 0,18 % fosfor, 0,29 % natrium, 2 mg/kg koper, 33 mg/kg zink, 5 mg/kg mangaan

Dieetadditieven

Vitamine D3: 250 IE/kg

Voedingsadvies

Voederadvies (dagelijks rantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g

Neem voor een nauwkeurigere berekening contact op met je voedingsadviseur of gebruik de Anifit voedercalculator http://futter.anifit.com.

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor puppy's?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor puppy's. Meer informatie over het voeden van puppy's vind je in onze tip"Puppy - verhuizen naar een nieuw huis".

Is het voer geschikt voor oudere honden (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren. Meer informatie over het voeren van senior huisdieren vind je in onze tip"Senior huisdieren voeren".

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook makkelijker verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Complete voeding voor honden (alle levensstadia: puppy, volwassen, senior)

Verkrijgbaar in de maten 200 g, 400 g, 800 g

Gemaakt in Duitsland

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

RyDog Goat&amp;Horse verbetert het maagdarmkanaal van Bonny Onze Bonny heeft problemen met zijn maagdarmkanaal sinds hij bij ons woont. Hij leefde tot een jaar geleden op straat in Spanje en is ongeveer 5 - 6 jaar oud, en ik heb veel verschillende soorten voer geprobeerd.Maar sinds hij RyDog Horse&amp;Goat krijgt, zijn de problemen heel snel veel beter geworden. Hij vindt het eten heerlijk en ik vind het ook heel lekker ruiken. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze Bonny heeft problemen met zijn maagdarmkanaal sinds hij bij ons woont. Hij leefde tot een jaar geleden op straat in Spanje en is ongeveer 5 - 6 jaar oud, en ik heb veel verschillende soorten voe... Lees ervaringsverslag Pina's favoriet is RyDog Goat&amp;Horse Hallo beste Anifit-team, Mijn Maltezer Pinchen (Pina), 8 jaar oud, is onlangs door mij verwend met de nieuwe RyDog Goat &amp; Horse. Ze is dol op dit menu en kan haast niet wachten tot haar "eten" in haar bakje ligt. Ze vindt alle menu's van Anifit en RyDog lekker, maar dit is haar absolute favoriet. Ze verdraagt het heel goed en blijkbaar is de combinatie van geit en paard nog lekkerder dan de andere smaken die ze kent. Pinchen likt haar snuit lang na het eten in de hoop nog restjes in haar va... Hallo beste Anifit-team, Mijn Maltezer Pinchen (Pina), 8 jaar oud, is onlangs door mij verwend met de nieuwe RyDog Goat &amp; Horse. Ze is dol op dit menu en kan haast niet wachten tot haar "eten" in... Lees ervaringsverslag Jake is gek op Anifit Hallo beste team, Mijn hond en ik zijn echt heel blij met jullie producten. Hij verdraagt het RyDog Vital Menu Lamb heel goed en het smaakt echt goed.Hij is vooral dol op de Picco Tabs, hij is er gek op. Een geweldige beloning op elk moment. En dit is Jake, de fijnproever. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste team, Mijn hond en ik zijn echt heel blij met jullie producten. Hij verdraagt het RyDog Vital Menu Lamb heel goed en het smaakt echt goed.Hij is vooral dol op de Picco Tabs, hij is er g... Lees ervaringsverslag Overgestapt op Anifit na pancreatitis Hallo beste Anifit-team, We zijn erg blij met het hondenvoer. Bonnie lust eigenlijk alle soorten (vooral geit) en eet weer erg goed. Vorig jaar had hij een alvleesklierontsteking en zijn we overgestapt op Anfit. Sindsdien zijn de waarden weer prima. We willen jullie hartelijk bedanken voor het aanbieden van zulk kwaliteitsvoedsel. Als de gezondheid van je huisdier belangrijk voor je is, geef het dan Anifit. MfG Bonnie en Diana Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Anifit-team, We zijn erg blij met het hondenvoer. Bonnie lust eigenlijk alle soorten (vooral geit) en eet weer erg goed. Vorig jaar had hij een alvleesklierontsteking en zijn we overgest... Lees ervaringsverslag
Kelly tolereert RyDog heel goed. Hallo beste Provital team, Ik heb gekozen voor de twee nieuwe varianten RyDog Vital Menu Lamb en Goat&amp;Horse omdat ik mijn hond variatie in zijn voeding wil bieden. Ik vind het uiterlijk en de samenstelling van de afzonderlijke componenten erg aantrekkelijk. Het is vlees van hoge kwaliteit en het ruikt lekker. Het vleesgehalte is erg hoog en ik vind de selectie van groenten erg goed. De consistentie is niet te stevig en niet te zacht. Kelly heeft een zeer gevoelige maag en we hebben al ve... Hallo beste Provital team, Ik heb gekozen voor de twee nieuwe varianten RyDog Vital Menu Lamb en Goat&amp;Horse omdat ik mijn hond variatie in zijn voeding wil bieden. Ik vind het uiterlijk en de sa... Lees ervaringsverslag RyDog Goat&amp;Horse - Een supervoeding voor ons Beste Anifit-team, We hebben jullie producten zoals aardappelvlokken 800g en RyDog geit &amp; paard 800g al ongeveer 2 jaar. Onze mening: Aardappelvlokken zijn schoon verwerkt en zwellen goed op met bouillon/water. Wanneer gevoerd met RyDog Goat&amp;Horse - een supervoeding voor ons. Doberfrau Schnuppe is elke keer weer een feest. Het Provital-voer wordt zeer goed verdragen door onze Doberman. Vriendelijke groeten Franz Josef Sammer, Chiemsee Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit-team, We hebben jullie producten zoals aardappelvlokken 800g en RyDog geit &amp; paard 800g al ongeveer 2 jaar. Onze mening: Aardappelvlokken zijn schoon verwerkt en zwellen goed op me... Lees ervaringsverslag Driekleurensnack voor een geweldige afwisseling Geacht Provital Team Ik vertel je graag over mijn ervaring met de Tricolour snack. Onze Caesar is dol op deze snack. Omdat er verschillende smaken in zitten, is hij erg gevarieerd. Zijn vriend Teddy bijt bijna in je vinger om deze traktatie te krijgen. Onze Caesar is ook gek op het geiten- en paardenvitaliteitsmenu. Vriendelijke groeten Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Geacht Provital Team Ik vertel je graag over mijn ervaring met de Tricolour snack. Onze Caesar is dol op deze snack. Omdat er verschillende smaken in zitten, is hij erg gevarieerd. Zijn vriend Teddy ... Lees ervaringsverslag Geen klachten meer dankzij Anifit Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotype d/d (blauw, grijs) Met ANIfit is het geweldig, ze heeft geen klachten en we zijn allemaal blij dat ze het zo goed doet, er komt niets anders in huis. Ik wil jullie ook bedanken voor het geweldige voedingsschema, het advies en dat ik altijd kan bellen als er iets mis is. LG U.Rodriguez Dit ervaring... Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotyp... Lees ervaringsverslag
Popi blijft eindelijk op gewicht Beste Anifit-team, Mijn hond Popi, 3 jaar oud, en ik willen graag onze ervaringen met RyDog Goat&amp;Horse met jullie delen. Achtergrondverhaal: Ik ben al sinds ze een puppy was op zoek naar het juiste voer voor haar. Of het nu duur was of goedkoop, merknaam of geen naam, ik heb alles geprobeerd, droogvoer of natvoer of gemengd, ze wilde gewoon niet eten, mijn hond stierf bijna van de honger. Ze had ernstig ondergewicht en wat ik ook deed, misschien één hap en dat was het... Achteraf ben ik nie... Beste Anifit-team, Mijn hond Popi, 3 jaar oud, en ik willen graag onze ervaringen met RyDog Goat&amp;Horse met jullie delen. Achtergrondverhaal: Ik ben al sinds ze een puppy was op zoek naar het juis... Lees ervaringsverslag Geit &amp; paard helpt bij spijsverteringsproblemen Loulou heeft geen spijsverteringsproblemen meer gehad sinds de verandering van voeding, de verandering van voeding heeft zonder problemen gewerkt. Ze eet graag alle soorten, inclusief de geit/paard variant. We hebben eindelijk het juiste voer voor Loulou gevonden! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Loulou heeft geen spijsverteringsproblemen meer gehad sinds de verandering van voeding, de verandering van voeding heeft zonder problemen gewerkt. Ze eet graag alle soorten, inclusief de geit/paard v... Lees ervaringsverslag RyDog Goat&amp;Horse is altijd regelmatig beschikbaar! Zoals bij alle andere Anifit-producten is er niets op de kwaliteit en verpakking aan te merken.RyDog Goat and Horse is naast Widow Bolt's Terror een van Mailo's favoriete voedingen.Het is veel "droger" van consistentie, wat Mailo erg lekker vindt.Zoals elke portie Anifit is ook deze bereid met natuurlijke vlokken.Mailo verdraagt ook deze variant, net als alle andere varianten, erg goed.RyDog Geit en Paard is een vast onderdeel van zijn dieet en wordt regelmatig geserveerd. Dit ervaringsverslag i... Zoals bij alle andere Anifit-producten is er niets op de kwaliteit en verpakking aan te merken.RyDog Goat and Horse is naast Widow Bolt's Terror een van Mailo's favoriete voedingen.Het is veel "droger... Lees ervaringsverslag Natvoer met een hoog vleesgehalte Beste Anifit Team, Ik kreeg mijn koningspoedel Carlo van de fokker droogvoer aangeraden, wat hij al snel weigerde. Toen ik op zoek was naar natvoer met een hoog vleesgehalte, kwam ik Anifit tegen, dat hij erg lekker vindt. Het enige wat hij niet lust zijn de blikjes met toegevoegde aardappelen, want hij is erg kieskeurig. Maar dat hoeft ook niet, want er is zoveel aanbod. MfG Franz Hopfenbeck Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Ik kreeg mijn koningspoedel Carlo van de fokker droogvoer aangeraden, wat hij al snel weigerde. Toen ik op zoek was naar natvoer met een hoog vleesgehalte, kwam ik Anifit tegen, dat... Lees ervaringsverslag
Geen spijsverteringsproblemen met RyDog Goat&amp;Horse Over RyDog Geit/paard: Mijn hond Tango had hele erge spijsverteringsproblemen. Hoewel hij de diagnose chronische inflammatoire darmziekte (IBD) kreeg, verdraagt hij de geiten- en paardenvariant van RyDog vanaf dag 1 zonder problemen. Zijn aambeien zijn klein, zijn vacht en huid zijn eindelijk top, hij is cognitief veel beter en hij laat geen kruimel achter in zijn voerbak! RyDog paardenworst: We hebben deze worst gebakken zoals aanbevolen en wat kan ik zeggen: hij stinkt enorm, maar Tango is ... Over RyDog Geit/paard: Mijn hond Tango had hele erge spijsverteringsproblemen. Hoewel hij de diagnose chronische inflammatoire darmziekte (IBD) kreeg, verdraagt hij de geiten- en paardenvariant van ... Lees ervaringsverslag De jeuk is voorbij Omdat mijn Yorkshire Terrier hond een enorm huidprobleem ontwikkelde na het verlies van onze eerste hond in de roedel, moesten we absoluut een geschikte voeding vinden. Het probleem was dat haar huid kankerachtig rood was en ze zich letterlijk rauw krabde. Het toedienen van cortisone en droog allergievoer maakte haar toestand steeds erger (zodra de cortisone werd gestopt!!). Ik ben op eigen houtje gestopt met dit voer en weigerde ten strengste om de arme hond ook maar één cortisontablet meer t... Omdat mijn Yorkshire Terrier hond een enorm huidprobleem ontwikkelde na het verlies van onze eerste hond in de roedel, moesten we absoluut een geschikte voeding vinden. Het probleem was dat haar huid... Lees ervaringsverslag De winderigheid wordt weggeblazen Met Tilly hebben we al heel wat voer gehad. Van droogvoer tot natvoer. Of ze zat niet vol en had altijd honger of ze had veel winderigheid en een hele doffe vacht. Toen kwam ik op de website van Anifit en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ze verdraagt het Vital Menu Geit en Paard heel goed, de winderigheid is weg en haar vacht glanst en is zijdezacht. We zeggen allebei bedankt Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Met Tilly hebben we al heel wat voer gehad. Van droogvoer tot natvoer. Of ze zat niet vol en had altijd honger of ze had veel winderigheid en een hele doffe vacht. Toen kwam ik op de website van Ani... Lees ervaringsverslag Minder haaruitval en een super glanzende vacht. Hallo bij het Provital team, Uw producten zijn erg populair bij onze hond (Jack Russell Terrier) Mogli. De nieuwe voedselvariant, RyDog geit en paard, wordt ook zeer goed verdragen. We voeren haar producten nu meer dan een jaar en hebben sindsdien veel minder haaruitval en een super glanzende vacht opgemerkt. Mogli is ook helemaal blij met de Picco Tabs, net als zijn hondenvriend Django. Hij wacht elke avond op zijn beloning. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo bij het Provital team, Uw producten zijn erg populair bij onze hond (Jack Russell Terrier) Mogli. De nieuwe voedselvariant, RyDog geit en paard, wordt ook zeer goed verdragen. We voeren haar ... Lees ervaringsverslag
Succes bij het trainen met garnalen (copyIt ruikt erg lekker en heeft ook een erg lekkere consistentie. Hallo, We voeren onze honden Zeus en Apollo nu voor het derde jaar met Anifit.Zeus is altijd een nogal kieskeurige eter geweest. Sinds Anifit is dat drastisch veranderd. We hebben alle varianten geprobeerd. Onze favorieten zijn alle varianten met kip en gevogelte. Vooral de RyDog Vital Menu Kip. Het ruikt heerlijk en heeft een hele lekkere consistentie. Wat kan ik zeggen? Zeus en Apollo zijn er dol op. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo, We voeren onze honden Zeus en Apollo nu voor het derde jaar met Anifit.Zeus is altijd een nogal kieskeurige eter geweest. Sinds Anifit is dat drastisch veranderd. We hebben alle varianten gepr... Lees ervaringsverslag Eindelijk klachtenvrij dankzij Anifit Hallo beste Anifit-team, Ik voer mijn 6 jaar oude terriër mix Balu RyDog Goat&amp;Horse van Anifit nu al een tijdje en ik ben er erg blij mee. 5 jaar lang werd hij geplaagd door constante maag- en darmklachten. Veel verschillende soorten voer en tabletten geprobeerd, maar niets hielp blijvend. Alleen deze voeding bracht rust in zijn maag en hij kan eindelijk ontspannen leven zonder gastritis en diarree en geniet daar zichtbaar van. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Anifit-team, Ik voer mijn 6 jaar oude terriër mix Balu RyDog Goat&amp;Horse van Anifit nu al een tijdje en ik ben er erg blij mee. 5 jaar lang werd hij geplaagd door constante maag- en da... Lees ervaringsverslag De uitslag is verbeterd met geit &amp; paard Onze Maltipoo Beni is dol op het voer van ANIfit, vooral RyDog Goat &amp; Horse. We zijn overgestapt omdat onze hond uitslag had. Nu is de uitslag veel minder. We zijn er blij mee! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze Maltipoo Beni is dol op het voer van ANIfit, vooral RyDog Goat &amp; Horse. We zijn overgestapt omdat onze hond uitslag had. Nu is de uitslag veel minder. We zijn er blij mee! Dit ervaringsversla... Lees ervaringsverslag Onze hond raadt zeker aan om het te kopen. :) We hebben een hond met allergieën en moeten daarom altijd voorzichtig zijn met wat we hem te eten geven. Het voer is op het eerste gezicht van hoge kwaliteit en we weten precies wat erin zit. Omdat onze hond natuurlijk niet altijd hetzelfde voer wil eten, kwamen we Rydog Geit en Paard tegen en probeerden het gewoon.En zie, geen problemen met de allergie en de bak was zo snel leeg dat we twijfelden of we hem wel gevuld hadden. Conclusie: Onze hond raadt zeker aan om het te kopen. :) Dit ervarin... We hebben een hond met allergieën en moeten daarom altijd voorzichtig zijn met wat we hem te eten geven. Het voer is op het eerste gezicht van hoge kwaliteit en we weten precies wat erin zit. Omdat o... Lees ervaringsverslag
Geen maag- en darmproblemen dankzij gastronomische worst Heidi is een straathond uit Roemenië die vaak problemen had met haar maag en darmen. Ze had vaak diarree of papperige ontlasting. Nadat ik gourmet paardenworst had toegevoegd aan haar speciale droogvoer, waar ze dol op is, verbeterden de symptomen snel. Haar stoelgang was regelmatig over een langere periode en haar ontlasting was normaal. Ik geef nu voortdurend afwisselend gourmetworst, paardenvlees, Ry Dog Vitalmenüe biologisch rundvlees en Ry dog goat horse. Heidi verslindt het voer praktisch ... Heidi is een straathond uit Roemenië die vaak problemen had met haar maag en darmen. Ze had vaak diarree of papperige ontlasting. Nadat ik gourmet paardenworst had toegevoegd aan haar speciale droogvo... Lees ervaringsverslag Geiten en paarden worden heel goed verdragen door onze hond. Het geiten- en paardenproduct wordt heel goed verdragen door onze hond. In het verleden had hij vaak diarree, de oorzaak is onbekend. Maar sinds hij Anifit voer krijgt, is het probleem verdwenen. Ik raad het ook aan in mijn vriendenkring. Onze hond (10 jaar oud) heeft nu een hele mooie vacht, hij is fit en de dierenartskosten zijn gedaald. Hij verdraagt Vital Menu Kip ook heel goed. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Het geiten- en paardenproduct wordt heel goed verdragen door onze hond. In het verleden had hij vaak diarree, de oorzaak is onbekend. Maar sinds hij Anifit voer krijgt, is het probleem verdwenen. Ik r... Lees ervaringsverslag Topkwaliteit. "RyDog Goat&amp;Horse is favoriet bij onze hond. Het water loopt haar letterlijk in de mond als ze het eet. Het is ook erg prettig voor mensen, omdat het niet onaangenaam ruikt als je het opent. Topkwaliteit." "Scalp klinkt in eerste instantie grappig, maar het is een superlekkere activiteit voor de hond. Onze hond wordt echt enthousiast elke keer als we de zak openen. We zullen deze keer op keer opnieuw kopen." Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. "RyDog Goat&amp;Horse is favoriet bij onze hond. Het water loopt haar letterlijk in de mond als ze het eet. Het is ook erg prettig voor mensen, omdat het niet onaangenaam ruikt als je het opent. Topkw... Lees ervaringsverslag De spijsvertering is gewoon geweldig. Beste team, De nieuwe RyDog Goat&amp;Horse-variant en de Gourmet Sausage Horse zijn onze favorieten. Mijn oude hond had steeds papperige ontlasting of diarreeaanvallen, dus gingen we terug naar de dierenarts en veranderden we opnieuw van voer. Mijn twee honden (10-17 jaar) zijn dol op Anifit en RyDog. Het belangrijkste: spijsvertering, gewoon geweldig. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste team, De nieuwe RyDog Goat&amp;Horse-variant en de Gourmet Sausage Horse zijn onze favorieten. Mijn oude hond had steeds papperige ontlasting of diarreeaanvallen, dus gingen we terug naar de di... Lees ervaringsverslag
Een hele opluchting Beste Anifit Team, Parcley had constant diarree voordat hij overging op Anifit. Ik voer Rydog lam en geit/paard, en hij verdraagt Thanksgiving Day met kalkoen ook heel goed. De aardappelvlokken zijn een aanvulling op het voer voor zijn gevoelige maag en bespaart me elke dag aardappelen koken. Een hele opluchting 🙂 Ik hoop op meer monoproteïne varianten voor honden met voedselintoleranties in de toekomst. Ga zo door! Het allerbeste Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Parcley had constant diarree voordat hij overging op Anifit. Ik voer Rydog lam en geit/paard, en hij verdraagt Thanksgiving Day met kalkoen ook heel goed. De aardappelvlokken zijn ... Lees ervaringsverslag Geef je hond het voer van ANIfit Ik ben zo blij dat ik super goed advies heb gekregen en mijn kleintje verdraagt het super goed, bovenal poept ze weer normaal en niet zo hard als een konijn. Mevrouw Carola Zintl is altijd bereikbaar en als je een probleem hebt helpt en adviseert ze je altijd super vooral zodat het goed gaat met de hond nee nog beter ik ben haar zo dankbaar voor haar inzet en haar advies. Als je wilt dat het goed gaat met je hond kan ik zeggen bel en geef je hond het voer van ANIfit Dit ervaringsverslag is autom... Ik ben zo blij dat ik super goed advies heb gekregen en mijn kleintje verdraagt het super goed, bovenal poept ze weer normaal en niet zo hard als een konijn. Mevrouw Carola Zintl is altijd bereikbaar ... Lees ervaringsverslag

RyDog Geit & Paard

Geit &amp; paard met pastinaak 26 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 22,60/kg 27,12 €
400g, 6 Stuk € 14,73/kg 35,34 €
800g, 6 Stuk € 9,66/kg 46,38 €